Povezane vesti

Vilander brani Nadala, evo šta kaže

Vilander brani Nadala, evo šta kaže

Vesti online 21.09.2016
Bivši teniski šampion, a sada komentator televizije Eurosport, Mats Vilander jasno i glasno je izneo svoje mišljenje povodom skandala u vezi sa navodnim dopingom Rafaela Nadala. Posle objave hakerske grupe “Fancy Bears” da je i španski teniser… »
Da li je i vama ovo sumnjivo kod Nadala? I da li se sprema napad na Novaka?

Da li je i vama ovo sumnjivo kod Nadala? I da li se sprema napad na Novaka?

Sportske.net 21.09.2016
Povodom najnovijih doping afera, otkrivenih zahvaljujući ruskim hakerima, oglasio se i naš nekadašnji selektor Radmilo Armenulić, koji nije iznenađen što se među ''sumnjiviima'' nalazi i ime Rafaela Nadala. Ukoliko niste već ispratili pomenuta… »
"Ne bi me iznenadilo da se i Novakovo ime nađe na listi dopingovanih"

"Ne bi me iznenadilo da se i Novakovo ime nađe na listi dopingovanih"

Vesti online 21.09.2016
Hakerska grupa "Fancy Bears" za koju se pretpostavlja da je iz Rusije i da je angažovana kako bi diskreditovala najveće sportske zvezde kao svojevrsna odmazda za suspenziju ruskih sportista sa Olimpijskih i Paraolimpijskih igara u Riju. Najnovije veliko… »
Armenulić: Ne bi me iznenadilo da se i Novakovo ime nađe na spisku dopingovanih, a Nadal mi je uvek bio sumnjiv

Armenulić: Ne bi me iznenadilo da se i Novakovo ime nađe na spisku dopingovanih, a Nadal mi je uvek bio sumnjiv

Večernje novosti 21.09.2016
Siguran sam da Đoković ne uzima ništa. Međutim, vidite šta mu rade i čime je sve izložen, a poslednji primer je način na koji su mu pakovali razvod, kaže priznati srpski stručnjak Radmilo Armenulić. Srpski teniski stručnjak Radmilo Armenulić… »

Vesti dana »