Povezane vesti
Od Rolan Garosa nisam uživao
Politika 21.09.2016
Prolazim kroz neku vrstu tranzicije, i kao čovek i kao teniser – objasnio svetski broj 1. – Osećam da sam u fazi velike promene. – Zbog pritiska i zasićenja nisam imao svežinu u Londonu, Riju i Njujorku. – Sa noktima je sve u redu. Od našeg izveštača… »
Ekskluzivno, Đoković otkrio zašto je ostao bez uspeha na Vimbldonu, Ju-Es openu i u Riju: Od Rolan Garosa nisam uživao!
Sportski žurnal 21.09.2016
Prolazim kroz neku vrstu tranzicije, i kao čovek i kao teniser. Potpuno sam otvoren Univerzumu da mi postavi stvari u životu, da sve bude božija volja – objasnio svetski broj 1. Specijalno za Žurnal iz Nice: VOJIN VELIČKOVIĆ Duboki uzdah, nekoliko… »
Vesti dana »

Danas promenljivo oblačno, popodne mestimično kiša, temperature do 33 stepena
Euronews pre 12 minutajoš 15 povezanih

Uživo nastavljaju se žestoke bitke na frontu, broje se mrtvi Tramp najavio susret sa Zelenskim i Putinom
Alo pre 28 minutajoš 13 povezanih

Vučić o nasilju na protestima: Dolazi vreme odgovornosti, obnovićemo sve što je uništeno
Sputnik pre 12 minutajoš 7 povezanih

Netanjahu insistira na sveobuhvatnom sporazumu za sve taoce: Hamas signalizira spremnost na sporazum
Blic pre 6 satijoš 3 povezane

Tragedija u Ečki: Automobil udario dve biciklistkinje – jedna žena poginula, druga teško povređena Tragedija u Ečki
Volim Zrenjanin pre 22 minutajoš 5 povezanih