Povezane vesti

Dodik: Evo šta sam rekao Putinu (foto,video)

Dodik: Evo šta sam rekao Putinu (foto,video)

Mondo 22.09.2016
U BiH je i posle 20 godina visoki predstavnik, u Ustavnom sudu BiH su i dalje tri stranca koja dominantno odlučuju i u drugim institucijama se isto tako održavaju stranci...rekao je Milorad Dodik Vladimiru Putinu u Moskvi. Predsednik Republike Srpske… »
Dodik: Putin izrazio podršku stabilizaciji u regionu

Dodik: Putin izrazio podršku stabilizaciji u regionu

RTV 22.09.2016
MOSKVA - U Moskvi su večeras razgovarali predsednik Rusije Vladimir Putin i Republike Srpske Milorad Dodik koji je rekao da je sastanak bio veoma uspešan i da je ruski predsednik izrazio podršku stabilizaciji u regionu. Putin je upoznat sa dešavanjima… »
Nije samo RS: Koji su sve ruski interesi u BiH?

Nije samo RS: Koji su sve ruski interesi u BiH?

Newsweek 22.09.2016
Koncentracija benzinskih pumpi Gasproma je najveća oko Sarajeva, što se može reći i za ruske banke u BiH. Uoči posete predsednika Republike Srpske Rusiji, otvara se pitanje njenog uticaja na BiH i interesa za taj deo Balkana. Da li interesi Rusije… »
Dodik: Na nasilje ćemo odgovoriti izdvajanjem iz BiH

Dodik: Na nasilje ćemo odgovoriti izdvajanjem iz BiH

RTV 22.09.2016
BEOGRAD - Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je da će Banjaluka, na nasilje iz Sarajeva, odgovoriti izdvajanjem iz Bosne i Hercegovine. "Mi nemamo nameru nijednog trenutka ostati u zemlji u kojoj s druge strane dolazi nasilje", rekao je… »
Ruski interesi u BiH

Ruski interesi u BiH

Dojče vele 22.09.2016
Uoči posete predsednika Republike Srpske Milorada Dodika Rusiji, otvara se pitanje njenog uticaja na BiH i interesa za taj deo Balkana. Da li interesi Rusije prema RS mogu biti iznad ekonomskih interesa sa BiH? U odnosima Rusije i Bosne i Hercegovine do… »
Dodik danas u Moskvi: Sa Putinom o politici i ekonomiji Srpske

Dodik danas u Moskvi: Sa Putinom o politici i ekonomiji Srpske

Blic 22.09.2016
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik danas bi u Moskvu trebalo da se sastane sa predsednikom Ruske Federacije Vladimirom Putinom. Dodik je ranije rekao da očekuje da će u razgovoru sa ruskim predsednikom biti dokazano njihovo prijateljstvo i duboko… »

Vesti dana »