Povezane vesti
Teodosić: Želim u NBA, ali u tim koji veruje u mene
Sportski žurnal 22.09.2016
Kapiten košarkaške reprezentacije MIloš Teodosić napisao je blog za sajt "Eurohups" u kojem je potvrdio da želi u NBA ligu, ali ne samo da bi jednog dana rekao kako je bio, nego da bi pobeđivao. - Otkad znam za sebe igram za titule, navikao sam da… »
Teodosić zašiljio tastaturu: Neću u bilo koji NBA klub samo da bih mogao da kažem da sam igrao tamo
Mozzart sport 22.09.2016
"U najboljoj sam fazi karijere, igram za šampiona Evrolige i uživam u najvažnijoj stvari za mene još otkad sam bio klinac i igrao na otvorenim terenima. Uživam u košarci. Neću da rizikujem da to izgubim, zato što je to jedina stvar koja mi je… »
Vesti dana »

(BLOG) Prosvetari u protestnoj šetnji do RTS-a, ispred zdravstvenih ustanova akcija “Pacijenti nisu politički rekviziti”
N1 Info pre 35 minutajoš 24 povezane

Marinika Tepić objavila fotografiju za koju tvrdi da je zvučni top u dvorištu parlamenta
Beta pre 1 satjoš 11 povezanih

"Ti sistemi stoje u našim magacinima": Dačić o "zvučnom topu": Jesu u vlasništvu MUP, ali nisu ubačeni u upotrebu niti montirani na bilo koje vozilo
Blic pre 2 satajoš 8 povezanih

(VIDEO) Nova.rs: Snimak testiranja zvučnog topa uoči protesta u Beogradu
N1 Info pre 22 minutajoš 11 povezanih

UKRAJINSKA KRIZA: Međuoptužbe za napade na energetske objekte Moskve i Kijeva; Zelenski predlaže da SAD nadgleda delimični prekid vatre
RTV pre 10 minutajoš 69 povezanih