Povezane vesti
"Nije Halilović moj portaparol"
RTV 23.09.2016
NJUJORK - Najavljeni referendum o Danu Republike Srpske, 9. januaru, protivustavan je i protivzakonit, izjavio je predsedavajući Predsedništva Bosne i Hercegovine Bakir Izetbegović u Njujorku za Al Džaziru Balkan. "Referendum je slepa ulica, iz koje… »
Izetbegović o izjavi Halilovića: Niti je on moj portparol, niti sam ja njegov
Kurir 23.09.2016
Predsedavajući Predsedništva Bosne i Hercegovine Bakir Izetbegović izjavio je u Njujorku da "razume nervozu onih koji su branili" BiH i poručio da će Srebrenica i Tomašica uvek biti u BiH. U interjuu za Aldžaziru Balkans, Izetbegović je izbegao da… »
Bolje da je ćutao: Izetbegović indirektno podržao one koji pozivaju na rat
Newsweek 23.09.2016
Izetbegović tvrdi da razume nervozu onih koji su Bosnu i Hercegovinu, "kada im neko faktički stavlja prst u oko i kaže da će sam odlučiti o nečemu što pripada svima - da će pocepati Bosnu i Hercegovinu" Predsedavajući Predsedništva Bosne i… »
Vesti dana »
Najnovije upozorenje RHMZ: U Srbiji na snazi žuti meteoalarm zvog ove opasne pojave!
Telegraf pre 1 satjoš 20 povezanih
„Čin mafijaške sačekuše“: Šta se dešava sa slučajem inspektora koji su povređeni u Aranđelovcu?
Danas pre 21 satjoš 5 povezanih
Hamas oslobodio trojicu izraelaca! Jednom od njih pobili celu porodicu! Izrael treba da pusti 183 Palestinca! Snimak primopredaje je uznemuirujuć (foto/video)
Kurir pre 1 satjoš 23 povezane
1, 2, 3, 4, 5, 6 - Zvezdinih furioznih pola sata protiv četvrtog tima lige VIDEO
B92 pre 1 minutjoš 27 povezanih