Povezane vesti
Meni ste oduzeli mladost, ne dam sina da krvari za vas: Status bivšeg borca dirnuo je region
Kurir 23.09.2016
Miroslav Čerek, veteran iz Bosanskog Broda povodom porasta tenzija u regionu i pominjanja sukoba okačio je status koji je obišao region. Uz fotografiju sebe kao 17-godišnjaka u vojničkoj uniformi postavio je fotografiju svog sedamnaestogodišnjeg… »
MIROSLAV JE SVOJIM POSTOM NA FEJSBUKU ZAPALIO BALKAN! Ratni huškači, ja vam svoje dijete ne dam!
Sandžak haber 23.09.2016
Nedavne oštre izjava Sefera Halilovića i srbijanskih političara podigle su dosta tenzija, kako u BiH, tako i u regionu. Zvecka se oružjem i koriste teške riječi, ali takva retorika nije naišla na plodno tlo kod svih. Miroslav Čerek iz Srbije… »
Vesti dana »

Ministar unutrašnjih poslova Srbije: Proizvođač kaže da zvučni top nije upotrebljen u Beogradu
Beta pre 50 minutajoš 3 povezane

Ima topa-nema topa, u magacinu je, u stvari pored Skupštine: Dačić danima ne može da se dogovori sam sa sobom
Danas pre 1 satjoš 2 povezane

Saobraćajna nesreća na putu Melenci-Bašaid: Tri osobe su poginule, a četvoro je povređeno
Danas pre 1 satjoš 1 povezana

Kecmanović pobedio u prvom kolu mastersa u Majamiju, srpski teniser u drugoj rundi protiv petog nosioca
Danas pre 1 satjoš 2 povezane