Povezane vesti
Izetbegović: Vučić je hrabar lider
Vesti online 24.09.2016
Predsedavajući Predsedništva BiH Bakir Izetbegović izjavio je da je srpski premijer Aleksandar Vučić "hrabar lider" i "da je pokazao da je jedan od glavnih aktera i lidera koji može dati doprinos da stvari krenu kuda treba". - Mislim da je on… »
Izetbegović: Vučić je hrabar lider
RTS 24.09.2016
Predsedavajući Predsedništva BiH Bakir Izetbegović izjavio je da je srpski premijer Aleksandar Vučić "hrabar lider". "Mislim da je on (Vučić) jedan od glavnih lidera i aktera koji može dati doprinos da stvari krenu kuda treba", rekao je… »
Izetbegović hvali Vučića: On je hrabar lider
Pravda 24.09.2016
Predsedavajući Predsedništva BiH Bakir Izetbegović izjavio je da je srpski premijer Aleksandar Vučić "hrabar lider" i "da je pokazao da je jedan od glavnih aktera i lidera koji može dati doprinos da stvari krenu kuda treba". - Mislim da je on… »
Izetbegović: Bravo, Vučiću
Mondo 24.09.2016
Predsedavajući Predsedništva BiH Bakir Izetbegović izjavio je da je srpski premijer Aleksandar Vučić "hrabar lider" i "da je pokazao da je jedan od glavnih aktera i lidera koji može dati doprinos da stvari krenu kuda treba". Foto: Anadolija/ Samir… »
Vesti dana »
Trump uspostavlja pritvorski centar u Guantanamu za 30.000 migranata
Al Jazeera pre 4 satijoš 3 povezane
Stotine zaposlenih u USAID otpušteno nakon Trampove odluke o zamrzavanju pomoći
Blic pre 27 minutajoš 1 povezana
Skrajnuti Nemanja Radonjić se oglasio na Instagramu: Zvezda pobedila i bez njega, a ovo je njegova poruka
Mondo pre 57 minutajoš 4 povezane
AP: Vučić zaoštrio retoriku pošto ostavka premijera nije umirila demonstrante
Beta pre 3 satajoš 1 povezana