Povezane vesti

Savanović o odnosu s Karijem Pešićem: Njegovo ophođenje prema igračima bilo je užasno! Razočarao me je i povredio

Savanović o odnosu s Karijem Pešićem: Njegovo ophođenje prema igračima bilo je užasno! Razočarao me je i povredio

Mozzart sport 24.09.2016
"Karijev odnos sa igračima i ljudima u klubu je užasan. Neopisivo loš! Konstantno vređanje svih i svuda je postao njegov zaštitni znak. Košarkaška javnost to, manje-više, već zna" Rastanak Bajerna i Duška Savanovića minulog leta iznenadio je… »
Savanović: Pešić me razočarao i povredio

Savanović: Pešić me razočarao i povredio

Mondo 24.09.2016
Srpski internacionalac otkrio detalje svog odnosa sa trofejnim trenerom. "Igranje za njega - najgora odluka", priznao je u intervjuu za portal mvp.rs. Duško Savanović napustio je ovog leta Minhen i Bajern, sa gorkim ukusom u ustima. Bivši… »
Savanović: Igranje za Karija je bila moja najgora odluka u karijeri... Nikada u životu nisam bio toliko povređen kao čovek

Savanović: Igranje za Karija je bila moja najgora odluka u karijeri... Nikada u životu nisam bio toliko povređen kao čovek

Sportski žurnal 24.09.2016
Bivši srpski reprezentativac Duško Savanović za sajt mvp.rs objasnio kako je došlo do nesuglasica sa Svetislavom Pešićem. U velikom i vrlo interesantnom intervju za sajt mvp.rs Duško Savanović osvrnuo se i na odnos sa trenerom Svetislavom… »

Vesti dana »