Povezane vesti
Radnika ubila struja
Večernje novosti 25.09.2016
GRAĐEVINSKI radnik Dalibor M. (27) nastradao je u nedelju na Vračaru od posledica strujnog udara dok je kopao kanal za nove instalacije. GRAĐEVINSKI radnik Dalibor M. (27) nastradao je u nedelju na Vračaru od posledica strujnog udara dok je kopao kanal… »
Radnik poginuo od strujnog udara na beogradskom gradilištu
Radio 021 25.09.2016
Radnik star oko 27 godina poginuo je danas na gradilištu u Beogradu od strujnog udara. Portparol Hitne pomoći Nada Macura rekla je da je muška osoba poginula na gradilištu na uglu ulica Đorđa Vajferta i Lamartinove. Prema njenim rečima, do nesreće je… »
Tragedija na Vračaru: Radnik (27) poginuo od strujnog udara
Blic 25.09.2016
D. M. (27) poginuo je oko 12 sati u Ulici Đorđa Vajferta na Vračaru od strujnog udara, dok je iskopavao kanal u zemlji. - Čuo sam samo jauk iza sebe. Kada sam ga uhvatio da ga izvučem, struja je i mene udarila. Osetio sam kako prolazi kroz mene i morao… »
(Kurir tv) tragedija na Vračaru: Strujni udar ubio radnika dok je bušio beton
Kurir 25.09.2016
BEOGRAD - Građevinski radnik (27) poginuo je danas oko 12 sati u ulici Đorđa Vajferta na Vračaru dok je izvodio radove. Kako Kurir nezvanično saznaje nesreća se dogodila dok je radnik bušio beton. Prema prvim informacijama nastradao je Dalibor M. Srbin… »
Vračar, radnik poginuo od strujnog udara
RTS 25.09.2016
Dvadesetsedmogodišnji muškarac poginuo je na gradilištu na uglu ulica Đorđa Vajferta i Lamartinove na Vračaru od strujnog udara, potvrdila je za RTS portparol Hitne pomoći Nada Macura. Nesreća se dogodila u 11.55 dok je muškarac radio na iskopavanju… »
Vesti dana »

Stiže "monstrum" iz Hrvatske: Rhmz upozorava na grad i olujni vetar, evo ko je prvi na udaru (Mape)
Mondo pre 9 minutajoš 19 povezanih

'Predloženi teritorijalni ustupci Ukrajine su Putinova zamka', kaže visoka zvaničnica EU
BBC News pre 15 minutajoš 17 povezanih

Registrovan zemljotres jačine 5,6 stepeni! Evo gde je bio epicentar
Alo pre 30 minutajoš 11 povezanih

Pravnik: Srbija može loše da prođe u Strazburu ako domaći organi ne budu reagovali na policijsku brutalnost
N1 Info pre 9 minutajoš 1 povezana