Povezane vesti
Salihović: Optužbe protiv mene montirane
Slobodna Evropa 26.09.2016
Ured disciplinskog tužioca (UDT) VSTV-a BiH Visokom sudskom i tužilačkom vijeću Bosne i Hercegovine (VSTV BiH) podnio je danas disciplinsku tužbu protiv glavnog tužioca Tužilaštva BiH Gorana Salihovića. U tužbi se izmedju ostaloga kaže se… »
Salihović: Žele da me smijene zbog istrage protiv Dodika
Al Jazeera 26.09.2016
Glavni tužilac BiH tvrdi da je Ured disciplinskog tužioca podnio tužbu jer je on otvorio istragu protiv Dodika. Glavni tužilac Tužilaštva BiH Goran Salihović rekao je da je Ured disciplinskog tužioca (UDT) Visokog sudskog i tužilačkog vijeća… »
Disclipinski tužilac traži smenu glavnog tužioca BiH zbog zataškavanja afera
Večernje novosti 26.09.2016
Kancelarija disciplinskog tužioca Visokog sudskog i tužilačkog saveta BiH je podnela disciplinsku tužbu protiv glavnog tužioca Tužilaštva BiH Gorana Salihovića i zatražila njegovo razrešenje sa te dužnosti. Kancelarija disciplinskog tužioca… »
Goran Salihović, glavni tužilac BiH: Smjenjuju me zbog poziva na saslušanje Milorada Dodika
Blic 26.09.2016
Kancelarija disciplinskog tužioca u Visokom sudskom i tužilačkom savetu Bosne i Hercegovine (VSTS BiH) podnela je danas disciplinsku tužbu protiv glavnog tužioca Tužilaštva BiH Gorana Salihovića. Uz disciplinsku tužbu, dostavljeni su predlozi za… »
Disciplinska tužba protiv glavnog tužioca BiH
Al Jazeera 26.09.2016
Ured disciplinskog tužioca Visokog sudskog i tužilačkog vijeća BiH podnio zahtjev za suspenziju Gorana Salihovića. Ured disciplinskog tužioca (UDT) Visokog sudskog i tužilačkog vijeća Bosne i Hercegovine (VSTV BiH) podnio je disciplinsku tužbu… »
Vesti dana »

Studenti i građani izlaze na ulice danas u 18 časova u 32 grada širom Srbije: Pročitajte detaljan plan protesta
Nova pre 1 satjoš 29 povezanih

Rušenje, rekonstrukcija ili delimično korišćenje: Ministarka građevinarstva o sudbini zgrade novosadske Železničke stanice
Insajder pre 2 satajoš 20 povezanih

Najvažnija stvar koja je mogla da im se desi! Feđa Dudić u Sarajevu potpisao ugovor!
Kurir pre 1 satjoš 19 povezanih

Najmanje 26 mrtvih u izraleskom napadu blizu centra za pomoć u Gazi: spasioci
BBC News pre 2 satajoš 21 povezana

"Psž je mogao dati 8 golova, dominiraće godinama!": Legendarni Safet Sušić za MONDO posle finala
Mondo pre 52 minutajoš 31 povezana