Povezane vesti

Nikolić: Izetbegović da objasni poređenje Dodika i Gadafija

Nikolić: Izetbegović da objasni poređenje Dodika i Gadafija

Alo 27.09.2016
Predsednik Srbije Tomislav Nikolić smatra da predsedavajući Predsedništva BiH Bakir Izetbegović duguje objašnjenje za svoju izjavu u kojoj poredi Milorada Dodika sa Muamerom el Gadafijem. Nikolić u izjavi za Novosti kaže da Izetbegović treba… »
Izetbegović: Šta se Nikolić brine, Dodik zna sam da se brani

Izetbegović: Šta se Nikolić brine, Dodik zna sam da se brani

Kurir 27.09.2016
SARAJEVO - Bošnjački član Predsedništva BiH Bakir Izetbegović izjavio je da nema šta da pojašnjava predsedniku Srbije Tomislavu Nikoliću raniju izjavu. U toj izjavi je Izetbegović uporedio Milorada Dodika sa Gadafijem i Sadamom. Izetbegović je… »
Bakir odgovorio Nikoliću: Kada bih ja sad počeo da pitam Nikolića šta je kad kazao u proteklih 25 godina bio bi to dug…

Bakir odgovorio Nikoliću: Kada bih ja sad počeo da pitam Nikolića šta je kad kazao u proteklih 25 godina bio bi to dug…

Sandžak haber 27.09.2016
Izetbegović je rekao da on nema šta pojašnjavati Tomislavu Nikoliću, predsjedniku Srbije, koji je ranije izjavio da bi Izetbegović trebao pojasniti svoju izjavu da će Dodik završiti kao Gaddafi ili Sadam Hussein. “Kada bih ja sad počeo da pitam… »
Nikolić: Referendum u RS "pokazao volju građana"

Nikolić: Referendum u RS "pokazao volju građana"

Slobodna Evropa 27.09.2016
Predsednik Srbije Tomislav Nikolić izjavio je da je referendum u Republici Srpskoj „očigledno pokazao volju građana“ tog bh entiteta i da ne bi smeo da ostane mrtvo slovo na papiru. On je za "Novosti" rekao i da su iza referenduma stali svi… »
Nikolić: Izetbegović da objasni zašto je poredio Dodika sa Gadafijem!

Nikolić: Izetbegović da objasni zašto je poredio Dodika sa Gadafijem!

Srbija danas 27.09.2016
Predsednik Srbije Tomislav Nikolić smatra da predsedavajući Predsedništva BiH Bakir Izetbegović duguje objašnjenje za svoju izjavu u kojoj poredi Milorada Dodika sa Muamerom el Gadafijem. Nikolić u izjavi za Novosti kaže da Izetbegović treba… »

Vesti dana »