Povezane vesti
Zakazan referendum o nezavisnosti Katalonije
Al Jazeera 07.10.2016
Parlament pokrajine Katalonije izglasao je održavanje referenduma o nezavisnosti od Španije za septembar 2017. Parlament sjeveroistočne pokrajine Katalonije izglasao je održavanje referenduma o nezavisnosti od Španije za septembar 2017, premda je iz… »
Katalonija: Referendum o nezavisnosti 2017.
RTV 07.10.2016
BARSELONA - Parlament Katalonije odlučio je većinom glasova da obavezujući referendum o nezavisnost te španske pokrajine bude održan u septembru naredne godine, sa ili bez saglasnosti španske vlade, prenela je agencija EFE. Za organizovanje referenduma… »
Još jedan referendum u Evropi - dobijamo li novu državu?
Vesti online 07.10.2016
Katalonija će u septembru sledeće godine održati referendum o nezavisnosti, odlučio je parlament te španske autonomne pokrajine, za šta je glasalo 72 od 135 zastupnika. Za izjašnjavanje građana glasale su stranke koje podržavaju nezavisnost - koalicija… »
Vesti dana »

Akademski plenum: Dekan Filozofskog fakulteta u Novom Sadu da odmah podnese ostavku
Moj Novi Sad pre 45 minutajoš 28 povezanih

(Video) Veliki požar kod Novog Sada: Crni gusti dim vidi se kilometrima daleko: "Čuju se detonacije"
Blic pre 25 minutajoš 35 povezanih

Pogledajte kako su studenti u Novom Sadu nadmudrili dekana i policiju: Do Filozofskog kroz Pravni VIDEO
Nova pre 1 satjoš 58 povezanih

Rok za primenu američkih sankcija NIS-u ističe, očekuje se novo odlaganje
Naslovi.ai pre 9 satijoš 32 povezane

"To smo naučili, bar sam ja to naučio!" Bogdan Bogdanović pred meč Srbija - Estonija na Evrobasketu
Večernje novosti pre 1 satjoš 26 povezanih