Povezane vesti

Džikić: Nismo u formi, videćete... Moram sad da vratim Ćelavom

Džikić: Nismo u formi, videćete... Moram sad da vratim Ćelavom

Sportski žurnal 07.10.2016
Partizan je imao podršku kolega iz fudbalskog kluba. Trener Partizana Aleksandar Džikić je na tu temu pričao sa osmehom, pominjući trenera crno-belih fudbalera Marka Nikolića. - Ćelavi je doveo sve svoje, sad ja to moram njemu da vraćam. Tako me… »
Džikić ‘isprozivao’ Nikolića: Vratiću ćelavom, jer mi dobacuje da igram sa krila!

Džikić ‘isprozivao’ Nikolića: Vratiću ćelavom, jer mi dobacuje da igram sa krila!

Hot sport 07.10.2016
Trener košarkaša Partizana Aleksandar Džikić ima veoma dobar smisao za humor, a to je dokazao i na kraju meča, "pecnuvši" kolegu sa klupe fudbalske sekcije crno-belih. Naime, košarkaši Partizana imali su podršku kolega iz fudbalskog kluba, a… »
Uvek originalni Džikić: Onaj ćelavi doveo fudbalere, pa mi se nešto dere! Vratiću mu

Uvek originalni Džikić: Onaj ćelavi doveo fudbalere, pa mi se nešto dere! Vratiću mu

Mozzart sport 07.10.2016
„Nismo u formi, majke mi“, uverava šef struke Partizana posle treće pobede na Jadranu. Trener Partizana Aleksandar Džikić rekao je posle pobede nad Cibonom da je samo delimično zadovoljan igrom ekipe. Strateg crno-belih dodao je da timu još uvek… »
Džikić: Košarka nije život ili smrt, inače bismo stalno umirali

Džikić: Košarka nije život ili smrt, inače bismo stalno umirali

Hot sport 07.10.2016
Nakon trijumfa, na konferenciji za medije govorili su košarkaš Partizana Mihajlo Andrić i trener Aleksandar Džikić. Andrić nije krio zadovoljstvo: – Igrali smo protiv ekipe koja je u naletu, sa odličnim visokim igračima. Trudili smo se da ih… »

Vesti dana »