Povezane vesti
Veče kada je Humska klicala kapitenu (video)
Mondo 09.10.2016
Saša Ilić je protiv PAOK-a odigrao 791. meč u dresu Partizana. Navijači i klub su mu priredili veče za pamćenje. A, Sale kao Sale... Treneri Marko Nikolić i Vladimir Ivić izneli su pred novinarima utiske vezane za prijateljsku utkmicu između Partizana i… »
Bravo: Pogledajte šta je kapiten Crvene zvezde rekao o Saši Iliću…
Hot sport 09.10.2016
Saša Ilić novi je rekorder Partizana po broju odigranih utakmica, to jest to će biti u subotu kada bude igrao protiv Voždovca u Superligi Srbije. Ipak, as crno-belih je juče na prijateljskoj utakmici protiv PAOK-a dobio laskavo priznanje i to iz ruku… »
Saša Ilić skroman posle spektakla u Humskoj: Ni veći od mene nisu rekorderi!
Sportski žurnal 09.10.2016
Saša Ilić ušao je sinoć u klub 791 sa Momčilom Vukotićem, sa šansom da sledećeg vikenda protiv Voždovca postane rekorder po broju utakmica u dresu Partizana. Uzbuđen, ali dovoljno iskusan da ne podlegne euforiji kapiten crno-belih sumirao je utiske o… »
Ilić: Tata mi je rekao - Gde ćeš ti Mocu da stigneš, on je najveći u istoriji
Večernje novosti 08.10.2016
Znam igrače koji su bili mnogo veći fudbaleri od mene, ali nisu imali sreće da dostignu brojku koju sam dostigao – istakao je legendarni kapiten Partizana. Kapiten Partizana Saša Ilić ponovio je da je ponosan što je izjednačio rekord po broju odigranih… »
Saša Ilić: Zaneti i Gigs? Ma, stižem i njih
Sportal blic 08.10.2016
Prijateljski meč između Partizana i PAOK-a protekao je u znaku Saše Ilića! Kapiten crno-belih izjednačio se po broju nastupa (791) sa Mocom Vukotićem na večnoj listi crno-belih. Foto: A. Dimitrijević / RAS Srbija Saša Ilić i Moca Vukotić Posle emotivne… »
Vesti dana »

Mediji: Srbija kupuje od izraelske vojne kompanije vojnu opremu vrednu 1,64 milijarde dolara
Beta pre 51 minutajoš 12 povezanih

Žene zbora Ceraka sutra protestuju zbog policijskog zlostavljavljanja studentkinje Nikoline Sinđelić
Beta pre 41 minutajoš 21 povezana

Mediji: Evropski lideri sve ostavili i krenuli u Vašington zbog Zelenskog
Sputnik pre 20 minutajoš 66 povezanih

Promenljivo vreme u Srbiji sa lokalnim pljuskovima i postepenim razvedravanjem
Naslovi.ai pre 53 minutajoš 26 povezanih