Povezane vesti

Veče kada je Humska klicala kapitenu (video)

Veče kada je Humska klicala kapitenu (video)

Mondo 09.10.2016
Saša Ilić je protiv PAOK-a odigrao 791. meč u dresu Partizana. Navijači i klub su mu priredili veče za pamćenje. A, Sale kao Sale... Treneri Marko Nikolić i Vladimir Ivić izneli su pred novinarima utiske vezane za prijateljsku utkmicu između… »
Bravo: Pogledajte šta je kapiten Crvene zvezde rekao o Saši Iliću…

Bravo: Pogledajte šta je kapiten Crvene zvezde rekao o Saši Iliću…

Hot sport 09.10.2016
Saša Ilić novi je rekorder Partizana po broju odigranih utakmica, to jest to će biti u subotu kada bude igrao protiv Voždovca u Superligi Srbije. Ipak, as crno-belih je juče na prijateljskoj utakmici protiv PAOK-a dobio laskavo priznanje i to iz ruku… »
Saša Ilić skroman posle spektakla u Humskoj: Ni veći od mene nisu rekorderi!

Saša Ilić skroman posle spektakla u Humskoj: Ni veći od mene nisu rekorderi!

Sportski žurnal 09.10.2016
Saša Ilić ušao je sinoć u klub 791 sa Momčilom Vukotićem, sa šansom da sledećeg vikenda protiv Voždovca postane rekorder po broju utakmica u dresu Partizana. Uzbuđen, ali dovoljno iskusan da ne podlegne euforiji kapiten crno-belih sumirao je… »
Ilić: Tata mi je rekao - Gde ćeš ti Mocu da stigneš, on je najveći u istoriji

Ilić: Tata mi je rekao - Gde ćeš ti Mocu da stigneš, on je najveći u istoriji

Večernje novosti 08.10.2016
Znam igrače koji su bili mnogo veći fudbaleri od mene, ali nisu imali sreće da dostignu brojku koju sam dostigao – istakao je legendarni kapiten Partizana. Kapiten Partizana Saša Ilić ponovio je da je ponosan što je izjednačio rekord po broju… »
Saša Ilić: Zaneti i Gigs? Ma, stižem i njih

Saša Ilić: Zaneti i Gigs? Ma, stižem i njih

Sportal blic 08.10.2016
Prijateljski meč između Partizana i PAOK-a protekao je u znaku Saše Ilića! Kapiten crno-belih izjednačio se po broju nastupa (791) sa Mocom Vukotićem na večnoj listi crno-belih. Foto: A. Dimitrijević / RAS Srbija Saša Ilić i Moca Vukotić Posle… »

Vesti dana »