Povezane vesti
Jovanović postigao prvi gol za Partizan: Živim da budem junak derbija
Večernje novosti 10.10.2016
Mojim venama teče crno-bela krv, uzor mi je Kristijano Ronaldo. Zahvalan sam treneru Nikoliću što mi je ukazao poverenje - kaže Đorđe. MLADI fudbaler Partizana Đorđe Jovanović (rođen 15. februara 1999) zahvalio je treneru Marku Nikoliću što mu… »
Partizanova ‘mašina’: Crno-beli sa njim ne moraju da brinu o budućnosti (video)
Hot sport 10.10.2016
'Živim za pobednički gol u derbiju!'. Partizanova škola nastavlja da izbacuje supertalente kao na traci, a poslednji u nizu je strelac maestralnog gola protiv PAOK-a. Mladi Đorđe Jovanović je protiv solunskih crno-belih dodatno ulepšao rekord i… »
Jovanović: Živim da postignem odlučujući gol u večitom derbiju!
Mozzart sport 10.10.2016
"Dopada mi se igra Kristijana Ronalda i može se reći da mi je uzor", kaže mladi napadač. Talentovani napadač Partizana Đorđe Jovanović rekao je da je prvencem protiv PAOK-a u dresu voljenog kluba ispunio jedan od dečačkih snova, a da mu je… »
Jovanović: Živim da postignem odlučujući gol u derbiju
Press 10.10.2016
Talentovani napadač Partizana Đorđe Jovanović rekao je danas da je prvencem protiv PAOK-a u dresu voljenog kluba ispunio jedan od dečačkih snova, a da mu je naredni da postigne pobedonosni gol u večitom derbiju. foto: tanjug.rs Talentovani napadač… »
Saša Ilić: Više trčim, manje znam... Ovo bi trebalo da mi je poslednja sezona u karijeri...
Sportski žurnal 10.10.2016
Saša Ilić odigrao 791 utakmicu za Partizan, ali ne zaboravlja veličine: „Ovo bi trebalo da mi je poslednja sezona u karijeri, ali bolje da ćutim kako se ne bih ponovo predomislio“. Humska je u subotu uveče izgledala svečano. Dostojno proslavi… »
Ilić: Možda je ovo moja poslednja sezona...
Večernje novosti 09.10.2016
Kapiten Partizana posle 791. utakmice u crno-belom dresu u “lovu” na nova dostignuća. Momčilo Vukotić iskusnom vezisti “beži” na večnoj listi 15 prvenstvenih mečeva. REKORD Momčila Vukotića po broju odigranih zvaničnih utakmica za… »
Vesti dana »
Udruženje "Studenti 2.0": Pozivamo dekane i profesore da budu odgovorni prema studentima
Blic pre 3 satajoš 49 povezanih
Pucnjava u školi u Švedskoj – najmanje desetoro ubijenih, ima ranjenih
RTV pre 26 minutajoš 35 povezanih
Kragujevac: Ročište otkazano, skup podrške porodici poginulog radnika iz Lučana
Radio 021 pre 56 minutajoš 18 povezanih
Nepredvidivi Tramp odlučuje o sudbini NIS-a: U igri su tri scenarija
Nova pre 44 minutajoš 33 povezane