Povezane vesti
Bobi bez prilike protiv "svojih" Sparsa, Bjelica solidan!
Sportske.net 11.10.2016
Greg Popović otkrio zbog čega je Srbin morao da napusti jedan od najjačih timova lige. "Profesor Beli" se privikava dobro na ulogu šestog čoveka u Minesoti. Blistava noć Zaka LaVina. Pistonsi su izgubili i drugi meč u predsezoni, poraženi su tesno… »
Sine, pakuj se, velika lova je u pitanju!
Mozzart sport 11.10.2016
Kako je Greg Popović ''dozvao pameti'' Bobija Marjanovića da pređe u Detroit. Prošle sezone, prve u njegovoj NBA karijeri Boban Marjanović je skrenuo pažnju cele lige. I to ne samo zbog vrtoglave visine, već pre svega po učinku na terenu pošto je… »
Srbi na odličnom glasu: ‘Ludi Srbin’ žali za Bobijem, Bjelica se sve više nameće (video)
Hot sport 11.10.2016
Bobi Marjanović prvi put se sastao sa svojim bivšim trenerom i saigračima od odlaska iz San Antonija, pa su pale emotivne reči. San Antonio i Detroit su se sastali u pripremnom meču koji su Sparsi dobili sa 86:81. Marjanović je ceo meč gledao sa… »
Popović: Marjanović se osećao loše jer sam mu rekao da napusti San Antonio
Večernje novosti 11.10.2016
On je toliko dobar dečko da sam u nekom trenutku morao da mu objasnim da je 21 milion mnogo bolje od 3 miliona. Rekao sam mu "nosi svoju zadnjicu iz San Antonija, odlazi, moraš to da uradiš", kaže Greg. Srpski centar Boban Marjanović nije krio tokom… »
Morao je da ode iz Sparsa: Bobi nedostaje "ludom Srbinu", Bjelica odličan u porazu
Sportal blic 11.10.2016
Samo jedan naš košarkaš igrao je u pripremnim mečevima za NBA sezonu u noći između ponedeljka i utorka. Nemanja Bjelica bio je odličan u porazu Minesote od Šarlota (98:86), dok je Boban Marjanović gledao kako je njegov bivši klub San Antonio… »
Vesti dana »
Ovo je cela posada srušenog američkog helikoptera: Svi nastradali u sudaru sa avionom iznad Vašingtona
Telegraf pre 1 satjoš 5 povezanih
Univerzitet u Beogradu planira da formira radne grupe koje će stručno proučiti ispunjenost studentskih zahteva
Blic pre 5 satijoš 1 povezana
Odražan protest studenata u Pećincima, jednom od najtvrđih upozišta SNS u Vojvodini (VIDEO, FOTO)
Danas pre 51 minutajoš 1 povezana