Povezane vesti
Oglasio se Odbojkaški savez Vojvodine: Ne slažemo se sa OSS, protiv smo priznanja Kosova i primanja u članstvo FIVB!
Sportski žurnal 11.10.2016
Na nedavno održanom kongresu u Buenos Ajresu, FIVB je saopštio da je proširio svoju odbojkašku porodicu na 222 člana, tj. da su ovoj organizaciji priključeni Kosovo i Južni Sudan. Srbiju su u glavnom gradu Argentine predstavljali predsednik… »
Pokušaj ‘opravdanja’: Zašto je Srbija bila uzdržana na prijemu Kosova u FIVB?
Hot sport 11.10.2016
Obrazloženje odluke koja je mnoge iznenadila. Ma, šokirala! Predsednik Odbojkaškog saveza Srbije (OSS) Nenad Golijanin objasnio je zašto je na Kongresu Svetske federacije (FIVB) u Buenos Ajresu srpski savez bio uzdržan po pitanju prijema Kosova, za… »
Zašto je Srbija bila uzdržana na prijemu Kosova u FIVB?
Vesti online 11.10.2016
Predsednik Odbojkaškog saveza Srbije (OSS) Nenad Golijanin objasnio je zašto je na Kongresu Svetske federacije (FIVB) u Buenos Ajresu srpski savez bio uzdržan po pitanju prijema Kosova, za razliku od Španije koja je bila protiv. - Ja sam ustao i… »
Španija protiv tzv. Kosova, a Srbija uzdržana...
Mondo 11.10.2016
Zašto su predstavnici OSS bili uzdržani kada se u Buenos Ajresu glasalo za prijem tzv. Kosova u FIVB? Španija je jedina bila protiv. Srbija je bila uzdržana. Zašto? "Ja sam ustao i pošto su sve članice osim Španije bile za prijem takozvane države… »
Kosovo član Svetske odbojkaške federacije
Danas 10.10.2016
Svetska odbojkaška federacija (FIVB) primila je danas na Kongresu u Buenos Ajresu Kosovo i Južni Sudan u svoje članstvo, saopštio je Odbojkaški savez Srbije (OSS). Kako se navodi, predsednik OSS Nenad Golijanin saopštio je delegatima tokom javnog… »
Vesti dana »
Bisljimi: U januaru se očekuje prvi sastanak zajedničke komisije za pitanja nestalih
Blic pre 5 satijoš 4 povezane
Rusija će izneti pitanje ubistva generala Kirilova pred Savet bezbednosti UN
Blic pre 5 satijoš 4 povezane
Izveštaj veštačenja srušene betonske nadstrešnice potvrđuje istraživanje Insajdera: Tragedija je mogla da bude sprečena - odgovorni svi u lancu
Insajder pre 13 satijoš 1 povezana
Mladić iz bogate porodice optužen za prvostepeno ubistvo šefa američke osiguravajuće kuće
BBC News pre 6 satijoš 1 povezana