Povezane vesti

Vučić primio k znanju stav EU, ali nema sankcija Rusiji

Vučić primio k znanju stav EU, ali nema sankcija Rusiji

Slobodna Evropa 18.10.2016
U dokumentu o prioritetima evropske spoljne i bezbednosne politike u ovoj i narednoj godini region Zapadnog Balkana zaista nije u vrhu briselske liste, ali, bez obzira na to, iznesena su konkretna očekivanja od svake zemlje. U slučaju Srbije to je, pre… »
EU: Srbija mora postići rezultate u vladavini zakona, jačanju pravosuđa i borbi protiv korupcije

EU: Srbija mora postići rezultate u vladavini zakona, jačanju pravosuđa i borbi protiv korupcije

Nova ekonomija 18.10.2016
EU smatra da Srbija mora postići rezultate u reformama vladavine zakona, jačanju pravosuđa i borbi protiv korupcije, a postepeno mora usaglasiti svoju spoljnu politiku s bezbednosnom i spoljnom politikom EU, istaknuto je u "Prioritetima zajedničke… »
Vučić Mogerinijevoj: Sad sam ja primio k znanju

Vučić Mogerinijevoj: Sad sam ja primio k znanju

RTV 18.10.2016
LESKOVAC - Primio sam k znanju, odgovorio je premijer Aleksandar Vučić na primedbe koje su iznete u Izveštaju šefice evropske diplomatije Federike Mogerini o prioritetima Zajedničke spoljne i bezbednosne politike EU za 2016. godinu. "Kako su ono oni… »
EU Srbiji: Nastaviti reforme, dalja normalizacija sa Prištinom

EU Srbiji: Nastaviti reforme, dalja normalizacija sa Prištinom

SEEbiz 18.10.2016
LUKSEMBURG - EU ohrabruje Srbiju da intenzivira sprovođenje reformi u ključnim oblastima kao što pravosuđe, borba protiv korupcije i organizovanog kriminala, sloboda izražavanja i medija, a očekuje dalju normalizaciju odnosa sa Prištinom i… »
Poruka iz Unije: Srbija mora da ostvari vladavinu prava i usaglasi spoljnu politiku sa EU

Poruka iz Unije: Srbija mora da ostvari vladavinu prava i usaglasi spoljnu politiku sa EU

Blic 17.10.2016
Evropska unija (EU) smatra da Srbija mora postići rezultate u reformama vladavine zakona, jačanju pravosuđa i borbi protiv korupcije, a postepeno mora usaglasiti svoju spoljnu politiku s bezbednosnom i spoljnom politikom EU, istaknuto je u… »

Vesti dana »