Повезане вести
Трагедија у кучеву Позвао ме и рекао: Убио сам Марију!
Вечерње новости 18.10.2016
Комшиница Мирослава Станојевића (63), који је ранио супругу, а затим себи пресудио. Дотрчала сам до њихове куће и када сам била на капији чула сам пуцањ. НЕГДЕ око три сата, у време ручка, мене је Мирослав позвао телефоном и… »
Трагедија у кучеву: Муж након свађе пуцао у жену, па се убио
Блиц 18.10.2016
Након што је пуцао у своју супругу Марију Стојковић (63) после брачне свађе, Мирослав Стојковић из Кучева извршио је самоубиство. Из истог пиштоља којим је у продичној кући тешко ранио супругу, Мирослав се убио пуцњем у главу… »
Трагедија у Кучеву: Пуцао у жену, па се убио
Мондо 18.10.2016
М.С. (65) из Кучева испалио је више хитаца у своју супругу (63), а онда се убио, пуцајући себи у главу, јавили су данас београдски медији. Фото: Гуливер/Гетти Имагес/Тхинкстоцк Жена је са тешким повредама стомака и грудног коша… »
Ужас у кучеву: Супрузи пуцао у груди па се убио хицем у главу
Курир 18.10.2016
КУЧЕВО - Мирослав С. (65) из Кучева јуче је тешко повредио супругу Марију С. (63) када јој је из пиштоља пуцао у груди, после чега је из истог оружја извршио самоубиство. Незванично, крвавом догађају претходила је свађа између… »
Вести дана »

"Просечна пензија биће 485 евра": Вучић: Пензије ће од 1. децембра порасти за 12,2 одсто
Блиц пре 26 минутајош 35 повезаних

ТВИТОВИ - Главни утисак Паркер и Милтон, али једна ствар недостаје
Спортске.нет пре 21 минутајош 20 повезаних

Трамп прети Авганистану санкцијама ако талибани не врате Америци ваздухопловну базу Баграм
Нови магазин пре 1 сатјош 12 повезаних