Povezane vesti
Tragedija u kučevu Pozvao me i rekao: Ubio sam Mariju!
Večernje novosti 18.10.2016
Komšinica Miroslava Stanojevića (63), koji je ranio suprugu, a zatim sebi presudio. Dotrčala sam do njihove kuće i kada sam bila na kapiji čula sam pucanj. NEGDE oko tri sata, u vreme ručka, mene je Miroslav pozvao telefonom i rekao da je ubio Mariju. Ja… »
Tragedija u kučevu: Muž nakon svađe pucao u ženu, pa se ubio
Blic 18.10.2016
Nakon što je pucao u svoju suprugu Mariju Stojković (63) posle bračne svađe, Miroslav Stojković iz Kučeva izvršio je samoubistvo. Iz istog pištolja kojim je u prodičnoj kući teško ranio suprugu, Miroslav se ubio pucnjem u glavu. Samoubistvo je izvršio… »
Tragedija u Kučevu: Pucao u ženu, pa se ubio
Mondo 18.10.2016
M.S. (65) iz Kučeva ispalio je više hitaca u svoju suprugu (63), a onda se ubio, pucajući sebi u glavu, javili su danas beogradski mediji. Foto: Guliver/Getty Images/Thinkstock Žena je sa teškim povredama stomaka i grudnog koša prebačena u požarevačku… »
Užas u kučevu: Supruzi pucao u grudi pa se ubio hicem u glavu
Kurir 18.10.2016
KUČEVO - Miroslav S. (65) iz Kučeva juče je teško povredio suprugu Mariju S. (63) kada joj je iz pištolja pucao u grudi, posle čega je iz istog oružja izvršio samoubistvo. Nezvanično, krvavom događaju prethodila je svađa između supružnika u kući u kojoj… »
Vesti dana »

Blokada Suda u Novom Sadu: Priveden student, SNS pristalice pozivaju na skupove (BLOG)
Novi magazin pre 19 minutajoš 30 povezanih

Studenti pozivaju Subotičane da ostanu kod kuće dok SNS poziva na skup protiv blokada
N1 Info pre 1 satjoš 29 povezanih

Pred nama je miholjsko leto Meteorolog Ristić dao vremensku prognozu za septembar- Prava jesen stiže ovog datuma
Dnevnik pre 1 satjoš 22 povezane

Đilas traži ostavku Brnabić zbog optužbi da je pad nadstrešnice bio teroristički akt
Serbian News Media pre 2 satajoš 9 povezanih