Povezane vesti
Asadova žena se oglasila nakon 8 godina Nudili su mi milione da odem, ali sam ostala uz muža i narod
Kurir 18.10.2016
Asma al-Asad, prva dama Sirije, u razgovoru za rusku državnu televiziju objasnila je zašto nije napustila ratom razorenu zemlju iako je imala priliku za beg. "Iskreno, ne vidim se nigde osim u Siriji... Da, istina je, bilo mi je ponuđeno da napustim… »
Asadova žena: Evo zašto neću da idem iz Sirije
Mondo 18.10.2016
Supruga sirijskog predsednika Bašara Asada, Asma, izjavila je danas da je odbila više ponuda da napusti svoju ratom razrušenu zemlju zajedno sa svojom decom, objavila je ruska televizija Rusija 24. Foto: Printscreen/YouTube Asma al Asad, supruga… »
Vesti dana »

"Budžetske kvote do kraja juna, jedan jedinstveni upisni rok, ne dva": Premijer Macut detaljno o novoj akademskoj godini, ali i kako će aktuelna biti okončana
Blic pre 55 minutajoš 2 povezane

Ministar Đurić razgovarao sa šefom Hrvatske diplomatije Grlićem Radmanom: Našem regionu je potrebno više dijaloga i konkretnih koraka
Kurir pre 10 minutajoš 1 povezana

Protest studenata tehničkih fakulteta u Nišu: Predsedniku poručili da raspiše izbore
Danas pre 2 satajoš 1 povezana

Podignuta optužnica protiv Slavka Simića zbog incidenta tokom protesta u Leposaviću
Blic pre 2 satajoš 1 povezana