Povezane vesti

Hrvatska: Plenković saopćio imena budućih ministara, u novoj vladi i četiri žene

Hrvatska: Plenković saopćio imena budućih ministara, u novoj vladi i četiri žene

Slobodna Evropa 18.10.2016
Mandatar za sastav Vlade Hrvatske Andrej Plenković saopćio je večeras imena ministara koji će biti u novoj vladi, ukoliko sutra dobiju podršku u Hrvatskom saboru. Plenković je konačan popis ministara u novoj vladi Hrvatske demokratske zajednice… »
Nova hrvatska vlada bez Hasanbegovića i Kovača

Nova hrvatska vlada bez Hasanbegovića i Kovača

RTS 18.10.2016
U vladi Andreja Plenkovića neće biti dosadašnjeg ministra kulture Zlatka Hasanbegovića, kao ni šefa diplomatije Mire Kovača. Na Markovom trgu ostaju Tomislav Tolušić, Zdravko Marić, Oleg Butković, Lovro Kuščević i Tomo Medved. Plenković… »
Objavljena imena novih hrvatskih ministara Plenković: Krećem s timom koji sam ja odabrao!

Objavljena imena novih hrvatskih ministara Plenković: Krećem s timom koji sam ja odabrao!

Kurir 18.10.2016
ZAGREB - Mandatar Andrej Plenković danas je, nakon sastanka vrha HDZ-a, saopštio imena 13 ministara koji će biti u novoj hrvatskoj vladi. "Imamo 13 članova vlade koji su izabrani kao poslanici, ostali nisu, ali su kompetentni. Imamo četiri žene u… »
Mandatar Plenković saopštio imena ministara

Mandatar Plenković saopštio imena ministara

RTV 18.10.2016
ZAGREB - Mandatar Andrej Plenković danas je, nakon sastanka vrha HDZ-a, saopštio imena 13 ministara koji će biti u novoj hrvatskoj vladi. "Imamo 13 članova vlade koji su izabrani kao poslanici, ostali nisu, ali su kompetentni. Imamo četiri žene u… »
Plenković odabrao ministre

Plenković odabrao ministre

Alo 18.10.2016
Mandatar Andrej Plenković danas je, nakon sastanka vrha HDZ-a, saopštio imena 13 ministara koji će biti u novoj hrvatskoj vladi. "Imamo 13 članova vlade koji su izabrani kao poslanici, ostali nisu, ali su kompetentni. Imamo četiri žene u Vladi, s… »
Jutarnji: Procurela imena ministara u Plenkovićevoj vladi

Jutarnji: Procurela imena ministara u Plenkovićevoj vladi

Studio B 18.10.2016
Hrvatski sabor će o izboru nove vlade odlučivati najverovatnije sutra, nakon što mandatar i šef HDZ-a Andrej Plenković najpre o članovima svog kabineta obavesti stranačko Predsedništvo, javljaju hrvatski mediji. Pozivajući se na svoja saznanja… »
N1 saznaje sastav Vlade Hrvatske: Bez Hasanbegovića i Kovača

N1 saznaje sastav Vlade Hrvatske: Bez Hasanbegovića i Kovača

N1 Info 18.10.2016
Iako mandatar Andrej Plenković još uvek nije javno kazao sva imena u svojoj vladi N1 nezvanično saznaje njen sastav. Tomislav Tolušić će umesto Ministarstva regionalnog razvoja i EU fondova, koje je vodio u prošloj vladi, preuzeti Ministarstvo… »

Vesti dana »