Povezane vesti
Obamin brat šokirao Ameriku: Glasaću za Trampa jer govori iz srca, Hilari je kriva za smrt Gadafija!
Pravda 19.10.2016
Polubrat američkog predsednika Baraka Obame je izjavio da će prisustvovati poslednjim predizbornim debatama kao gost kandidata republikanaca na izborima u SAD Donalda Trampa, objavili su danas američki mediji. - Donald Tramp mi se sviđa jer govori iz… »
Obamin polubrat podržao Trampa!
Pravda 19.10.2016
Polubrat Baraka Obame Malik je izjavio da će prisustvovati predizbornoj debati u Las Vegasu kao gost kandidata Republikanske partije za predsednika SAD Donalda Trampa. - Drago mi je što ću prisustvovati debati. Tramp može da napravi Ameriku ponovo… »
Šta će reći brat Barak: Ovaj Obama će glasati za Trampa
Vesti online 19.10.2016
Malik Obama, polubrat aktuelnog predsednika SAD Baraka Obame, izjavio da će prisustvoovati na poslednjoj predizbornoj debati u Las Vegasu. Kako je rekao, on će biti gost Donalda Trampa, kandidata iz Republikanske partije, piše list "Njujork post". -… »
(Video) Kad te porodica izda: Obamin brat dolazi u SAD da lobira za Donalda Trampa!
Kurir 19.10.2016
Malik Obama, polubrat predsednika SAD, izjavio je da će prisustvoovati na poslednjim predizbornim debatama u Las Vegasu u svojstvu gosta republikanskog kandidata za predsednika SAD Donalda Trampa, piše Njujork post. "Drago mi je što ću prisustvovati… »
Vesti dana »
Vlada Srbije u subotu odlučuje o proglašenju dana žalosti zbog tragedije na Cetinju
In medija pre 5 satijoš 35 povezanih
Prosvetari premijeru: Da li Vi hoćete da se mi naljutimo, pa da drugo polugodište ne počne na vreme
Novi magazin pre 1 satjoš 28 povezanih
Podaci iz pasoša studenata u medijima – advokat podnosi krivičnu prijavu, zaštitnik građana kaže da nije nadležan
RTS pre 1 satjoš 18 povezanih
U srpskom voću pronađen opasan metal: Izdato upozorenje u Belgiji zbog rizika po zdravlje
Mondo pre 4 satijoš 4 povezane