Povezane vesti
Od pokojnog oca je nasledila talenat koji je žiri Zvezda Granda ostavio u suzama: Ćerka pevača Nina posvetila nastup svom tati…
Story 19.10.2016
Ćerka preminulog pevača Nina Rešića, Sandra Rešić, emotivnim nastupom rasplakala je ceo žiri u Zvezdama Granda. Mlada naslednica pokojnog pevača Nina Rešića, podelila je svoje utiske sa snimanja emisije na svojoj stranici na Fejsbuku, piše Kurir.rs… »
Devet godina od Ninove smrti: Ćerka pokojnog pevača rasplakala žiri u "Zvezdama Granda"
Blic 19.10.2016
Sandra Rešić, ćerka legendarnog folk pevača Nina Rešića, blistala je na sceni "Zvezda Granda". Posle njenog nastupa plakao je žiri, ali i takmičarka. - Emotivno, sa svih sedam glasova dalje... Plače žiri, plačem ja... - napisala je Sandra na Fejsbuku… »
Plakala je kao kiša, a i žiri sa njom: Ninova ćerka posvetila nastup pokojnom ocu
Kurir 19.10.2016
Ćerka preminulog pevača Nina Rešića, Sandra Rešić, emotivnim nastupom rasplakala je ceo žiri u Zvezdama Granda. Ona je svoje utiske sa snimanja emisije podelila na svojoj stranici na Fejsbuku. "Emotivno, sa svih 7 glasova dalje...plače žiri, plačem ja… »
Vesti dana »

Burna noć u Srbiji: Zapaljene prostorije SNS i demolirana Skupština u Valjevu, neredi u Beogradu, 56 privedenih
NIN pre 1 satjoš 58 povezanih

Mijović: Mnogo više smo želeli da osvojimo zlato od bilo koje druge ekipe
Sportski žurnal pre 54 minutajoš 34 povezane

Upozorenja RHMZ-a na intenzivne pljuskove sa grmljavinom i gradom u zapadnoj Srbiji i Vojvodini
Naslovi.ai pre 2 satajoš 45 povezanih

Zelenski: Spreman sam za razmatranje teritorija samo na trilateralnom sastanku
Sputnik pre 54 minutajoš 180 povezanih

Advokat osumnjičenog za napad na Kobre: Posredi je pokušaj zastrašivanja građana
Moj Novi Sad pre 9 minutajoš 15 povezanih