Povezane vesti

Vučić: O izborima za šest meseci, pokušaćemo da pobedimo ostale kandidate

Vučić: O izborima za šest meseci, pokušaćemo da pobedimo ostale kandidate

Beta video 20.10.2016
KIKINDA - Premijer Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas da će se predsedničkim izborima baviti za šest meseci i da će, kada SNS bude odlučio ko će biti kandidat, pokušati da se u 25 ili 30 dana suprotstavi drugim kandidatima koji misle da su već… »
Vučić: Nikolić dobro obavlja svoj posao

Vučić: Nikolić dobro obavlja svoj posao

N1 Info 20.10.2016
Premijer Srbije Aleksandar Vučić rekao je da će se predsedničkim izborima baviti za šest meseci i da će, kada SNS bude odlučio ko će biti kandidat, pokušati da se u 25 ili 30 dana suprotstavi drugim kandidatima koji misle da su već pobedili. "Vidim da… »
Nikolić u Novom Sadu: Ako se kandidujem, niko neće moći da me ugrozi

Nikolić u Novom Sadu: Ako se kandidujem, niko neće moći da me ugrozi

Moj Novi Sad 20.10.2016
Predsednik Srbije izjavio je danas u Novom Sadu da ukoliko se bude kandidovao na izborima za predsednika koji predstoje sledeće godine, niko neće moći da ugrozi njegovu kandidaturu. - Ukoliko se kandidujem na predsedničkim izborima, niko neće biti toliko… »
Nikolić: Ako se kandidujem, niko neće biti jak da me pobedi

Nikolić: Ako se kandidujem, niko neće biti jak da me pobedi

N1 Info 20.10.2016
Predsednik Srbije Tomislav Nikolić izjavio je u Novom Sadu da ukoliko bude kandidat na predsedničkim izborima sledeće godine nijedan protivnik neće biti dovoljno jak da ugrozi njegovu pobedu. "Ako se kandidujem, niko neće biti dovoljno moćan da ugrozi… »

Vesti dana »