Повезане вести

Саша Јанковић: Тврдња да сам одлучио да будем кандидат на председничким изборима нетачна

Саша Јанковић: Тврдња да сам одлучио да будем кандидат на председничким изборима нетачна

Курир 20.10.2016
БЕОГРАД - Поводом текста у дневном листу Данас, који је објавио да је Саша Јанковић одлучио да буде независни кандидат на председничким изборима у Србији, заштитник грађана је упутио деманти наводећи да је нетачна тврдња листа… »
Данас: Саша Јанковић независни кандидат

Данас: Саша Јанковић независни кандидат

Н1 Инфо 20.10.2016
Омбудсман Саша Јанковић кандидоваће се за председника Србије као независни кандидат, сазнаје Данас од извора из опозиционих странака. Како пише београдски лист, Јанковић тренутно не планира да тражи подршку опозиције за своју… »
Јанковић: Нетачње тврдње о мојој кандидатури наносе штету мени и Институцији

Јанковић: Нетачње тврдње о мојој кандидатури наносе штету мени и Институцији

Нова економија 20.10.2016
Поводом текста у дневном листу Данас, који је објавио да је Саша Јанковић одлучио да буде независни кандидат на председничким изборима у Србији, заштитник грађана је упутио деманти наводећи да је нетачна тврдња листа нанела… »
Јанковић демантовао да је одлучио да буде независни председнички кандидат

Јанковић демантовао да је одлучио да буде независни председнички кандидат

Нови магазин 20.10.2016
Заштитник грађана Саша Јанковић демантовао је наводе листа "Данас" да је одлучио да буде независни председнички кандидат. "Нетачна тврдња објављена на насловној страни данашњег Данаса, илустрована мојом фотографијом, која… »
Данас: Саша Јанковић кандидоваће се за председника као независни кандидат

Данас: Саша Јанковић кандидоваће се за председника као независни кандидат

Нова економија 20.10.2016
Омбудсман Саша Јанковић кандидоваће се за председника Србије као независни кандидат, сазнаје Данас од извора из опозиционих странака. Како пише београдски лист, Јанковић тренутно не планира да тражи подршку опозиције за своју… »
Јанковић: Нетачне тврдње, нанета штета институцији и мени

Јанковић: Нетачне тврдње, нанета штета институцији и мени

Н1 Инфо 20.10.2016
Поводом текста у дневном листу Данас, који је објавио да је Саша Јанковић одлучио да буде независни кандидат на председничким изборима у Србији, заштитник грађана је упутио деманти наводећи да је нетачна тврдња листа нанела… »

Вести дана »