Povezane vesti
Saša Janković: Tvrdnja da sam odlučio da budem kandidat na predsedničkim izborima netačna
Kurir 20.10.2016
BEOGRAD - Povodom teksta u dnevnom listu Danas, koji je objavio da je Saša Janković odlučio da bude nezavisni kandidat na predsedničkim izborima u Srbiji, zaštitnik građana je uputio demanti navodeći da je netačna tvrdnja lista nanela veliku… »
Danas: Saša Janković nezavisni kandidat
N1 Info 20.10.2016
Ombudsman Saša Janković kandidovaće se za predsednika Srbije kao nezavisni kandidat, saznaje Danas od izvora iz opozicionih stranaka. Kako piše beogradski list, Janković trenutno ne planira da traži podršku opozicije za svoju kandidaturu. "Namera… »
Janković: Netačnje tvrdnje o mojoj kandidaturi nanose štetu meni i Instituciji
Nova ekonomija 20.10.2016
Povodom teksta u dnevnom listu Danas, koji je objavio da je Saša Janković odlučio da bude nezavisni kandidat na predsedničkim izborima u Srbiji, zaštitnik građana je uputio demanti navodeći da je netačna tvrdnja lista nanela veliku štetu… »
Janković demantovao da je odlučio da bude nezavisni predsednički kandidat
Novi magazin 20.10.2016
Zaštitnik građana Saša Janković demantovao je navode lista "Danas" da je odlučio da bude nezavisni predsednički kandidat. "Netačna tvrdnja objavljena na naslovnoj strani današnjeg Danasa, ilustrovana mojom fotografijom, koja glasi 'Saša Janković… »
Danas: Saša Janković kandidovaće se za predsednika kao nezavisni kandidat
Nova ekonomija 20.10.2016
Ombudsman Saša Janković kandidovaće se za predsednika Srbije kao nezavisni kandidat, saznaje Danas od izvora iz opozicionih stranaka. Kako piše beogradski list, Janković trenutno ne planira da traži podršku opozicije za svoju kandidaturu. "Namera… »
Janković: Netačne tvrdnje, naneta šteta instituciji i meni
N1 Info 20.10.2016
Povodom teksta u dnevnom listu Danas, koji je objavio da je Saša Janković odlučio da bude nezavisni kandidat na predsedničkim izborima u Srbiji, zaštitnik građana je uputio demanti navodeći da je netačna tvrdnja lista nanela veliku štetu… »
Vesti dana »
U Srbiji jutro veoma hladno, tokom dana pretežno sunčano, najviše 7 stepeni
Euronews pre 3 satajoš 13 povezanih
Čisto da se zna ko je „gazda“: Jokić uzvratio Vembanjami i doneo trijumf Nagetsima (VIDEO)
Danas pre 2 satajoš 14 povezanih
Vlada formirala timove za dugoročni gasni aranžman sa Rusijom i pitanje NIS-a
RTS pre 37 minutajoš 6 povezanih
Gde će monstrum koji je počinio masakr na Cetinju biti sahranjen? Šta su rekli u opštini, a šta u pogrebnom
Telegraf pre 1 satjoš 19 povezanih