Povezane vesti
Mihajlović: Dačić je džentlmen
Dnevnik 23.10.2016
– Premijer Aleksandar Vučić mi je pružio priliku, pozvao me u Vladu i to neću da izneverim – izjavila je potpredsednica Vlade i ministarka saobraćaja i građevine Zorana Mihajlović. Ona je, kako prenose mediji, prokomentarisala i „pomirenje”… »
Zorana o Dačiću: On je pravi džentlmen, uvek nađe način da me nasmeje!
Pravda 23.10.2016
Zorana Mihajlović, potpredsednica Vlade i ministarka saobraćaja i građevine prokomentarisala je pomirenje sa šefom diplomatije i liderom SPS Ivicom Dačićem. Mihajlovićeva kaže da se Dačić potrudio da imaju dobre odnose... - Verujem da je Dačić… »
Mihajlović: Neću izneveriti Vučićevo poverenje
Novi magazin 23.10.2016
Premijer Aleksandar Vučić mi je pružio priliku, pozvao me u vladu i to neću da izneverim, izjavila je Zorana Mihajlović, potpredsednica Vlade i ministarka saobraćaja i građevine. "U Vladi ću biti sve dok je on premijer", rekla je Mihajlović za… »
Vesti dana »
Studentkinja iz Novog Sada: Ne zanima nas dijalog sa predsednikom, hoćemo da se naši zahtevi ispune
N1 Info pre 31 minutajoš 48 povezanih
Tužilaštvo u Novom Sadu ispituje da li je bilo korupcije u rekonstrukciji Železničke stanice
Slobodna Evropa pre 6 satijoš 10 povezanih
Vučić uputio poziv za sredu: Napominje 111. član Ustava Republike Srbije - odmah dobio obaveštenje da "odgovor stiže sutra"!
Pravda pre 57 minutajoš 28 povezanih