Povezane vesti

Uhapšeni provalnici, ceo Novi Sad solidarno uz „Čepom do osmeha”

Dnevnik 25.10.2016
Iz skladišta humanitare organizacije „Čepom do osmeha”, koje je obijeno u nekoj od prethodnih noći, pokradeno je dvoje invalidskih kolica namenjenih za donaciju deci kojoj je to potrebno, kao i oko dve tone plastičnih čepova za reciklažu… »

Uhapšeni lopovi koji su opljačkali "Čepom do osmeha"

NoviSad.com 25.10.2016
Novi Sad - F. A. (27), M. V. (22) i šesnaestogodišnjak iz Novog Sada, kao i M. G. (38) iz Žablja uhapšeni su zbog sumnje da su opljačkali magacin humanitarne organizacije "Čepom do osmeha". Oni se terete da su provalili u kuću koju je zakupilo ovo… »

Rasvetljena pljačka humanitarnog udruženja "Čepom do osmeha" (FOTO)

Moj Novi Sad 25.10.2016
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Sadu rasvetlili su krađu počinjenu na štetu udruženja građana "Čepom do osmeha" i uhapsili četvoricu osumnjičenih za ovo krivično delo, javlja na svom sajtu MUP Srbije. Policija je uhapsila F… »

Revolt u javnosti zbog krađe od dece sa invaliditetom

N1 Info 25.10.2016
Policija je danas popodne uhapsila četiri osobe, od kojih je jedan maloletnik, zbog sumnje da su iz skladišta udruženja "Čepom do osmeha", ukrali dve tone plastičnih čepova i dvoje invalidskih kolica namenjenih deci s invaliditetom. Deo ukradene… »

Zbog krađe čepova uhapšena četvorica

RTV 25.10.2016
NOVI SAD - Efikasnim operativnim radom, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Sadu rasvetlili su krivično delo teška krađa, počinjeno na štetu Udruženja građana "Čepom do osmeha" i uhapsili četvoricu osumnjičenih. F. A. (1989), M… »

Rasvetljena pljačka humanitarnog udruženja "Čepom do osmeha"

N1 Info 25.10.2016
Policija u Novom Sadu uhapsila je četiri osobe koje su opljačkale prostorije Udruženja građana "Čepom do osmeha" i ukrali oko dve tone plastičnih čepova, dvoje invalidskih kolica i dva bicikla, saopštio je MUP Srbije. Kako se navodi u saopštenju… »

"Sada još jače u akciju Čepom do osmeha"

RTV 25.10.2016
NOVI SAD - Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević danas je apelovao na sugrađane da se, nakon krađe čepova iz magacina, još aktivnije i jače uključe u Humanitarnu akciju "Čepom do osmeha", kako bi jasno i glasno poručili onima koji su ukrali… »

Vučević reagovao: Apelujem na Novosađane da se svi još više uključe u podršku akcije "Čepom do osmeha"

Srbija danas 25.10.2016
Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević reagovao je povodom obijanja magacina humanitarne organizacije "Čepom do osmeha" u Novom Sadu odakle je ukradeno oko dve i po tone čepova, kao i dvoje električnih invalidskih kolica namenjenih deci, a koja su… »

Gradonačelnik pozvao Novosađane da pomognu akciju "Čepom do osmeha"

Radio 021 25.10.2016
Gradonačelnik Miloš Vučević apelovao je na sve Novosađane da se još više uključe u humanitarnu akciju "Čepom do osmeha", nakon što je juče iz magacina ove organizacije ukradeno dve tone čepova i dvoje električnih invalidskih kolica. Pomoć je… »

Sramota: Lopovi ukrali čepove namenjene za humanitarnu pomoć i invalidska kolica za dva bolesna dečaka!

Blic 25.10.2016
Magacin humanitarne organizacije ''Čepom do osmeha'' opljačkan je tokom vikenda i iz njega je ukradeno dvoje invalidskih kolica i oko dve tone čepova koji su skupljani širom Srbije. Boriša Petković iz te organizacije kaže da su on i kolege u… »

Ukradeni čepovi i invalidska kolica namenjena deci

NoviSad.com 25.10.2016
Novi Sad - Magacin humanitarnog udruženja "Čepom do osmeha" obijen je proteklog vikenda. Iz njega je odneto oko dve tone čepova, dvoje dečijih invalidskih kolica koja su kupljena novcem od prodaje čepova, reklamni materijal, tri banera i dva bicikla… »

BEZUMLJE: Ukradeno dve tone čepova i invalidska kolica organizacije ''Čepom do osmeha'' (FOTO)

Moj Novi Sad 25.10.2016
Magacin poznate novosadske humanitarne organizacije opljačkan je tokom vikenda, a i iz njega je tom prilikom ukradeno dvoje invalidskih kolica i oko dve tone čepova koji su skupljani širom Srbije. Boriša Petković iz organizacije "Čepom do osmeha"… »

Vesti dana »