Повезане вести
Ђукановић: Дошло је време да се наспавам!
Вечерње новости 28.10.2016
Мило Ђукановић, одлазећи црногорски премијер, након повлачења са државне функције: Нема потребе ни за каквом мистеријом и неодговорним претпоставкама. "Нисам се повукао ниоткуда!" Овим речима се новинарима у петак у Будви… »
Мило поручио: Не повлачим се, хоћу да се одморим и наспавам
Вести онлине 28.10.2016
Актуелни премијер Мило Ђукановић негирао је да се повлачи и поручује да ће након што заврши седми премијерски мандат и даље бити на челу владајуће ДПС. - Нисам се повукао ниоткуда. Ја сам и даље председник ДПС-а, завршио сам… »
Мило Ђукановић открио да се не повлачи из политике и чиме ће да се бави сада!
Телеграф 28.10.2016
Уверен је да је за мандатара предложио човека који, како сматра, може да тај посао обавља "не мање квалитетно него што је он то радио. Актуелни премијер Црне Горе Мило Ðукановић негирао је да се повлачи и поручује да ће након… »
Мило Ђукановић: Нисам се повукао ниоткуда
РТВ 28.10.2016
ПОДГОРИЦА - Црногорски премијер Мило Ђукановић рекао је данас да се није повукао из политике и да нема потребе да се у вези његовог напуштања премијерске функције ствара било каква мистерија. "Нисам се повукао ниоткуда. Ја сам… »
Ђукановић: Не стварати мистерију око мог повлачења
Н1 Инфо 28.10.2016
Црногорски премијер Мило Ђукановић рекао је данас да се није повукао из политике и да нема потребе да се у вези његовог напуштања премијерске функције ствара било каква мистерија. "Нисам се повукао ниоткуда. Ја сам и даље… »
Ђукановић: Кандидатура Марковића исправна одлука
Слободна Европа 28.10.2016
Одлука Демократске партије социјалиста (ДПС) да кандидује Душка Марковића за мандатара за састав нове Владе исправна је, рекао је премијер Мило Ђукановић оцјењујући да ће Марковић једнако добро вршити ту функцију. Ђукановић је… »
Ђукановић: Ја сам и даље председник ДПС-а
РТС 28.10.2016
Мило Ђукановић негирао је да се повлачи и поручује да ће након што заврши седми премијерски мандат и даље бити на челу владајуће ДПС. Ђукановић је рекао да у овом тренутку нема никаквих планова, осим да се добро одмори и… »
Вести дана »

РХМЗ издао упозорење: Које делове Србије ће погодити најинтензивнији пљускови и грмљавина
Н1 Инфо пре 3 сатајош 40 повезаних

Одбојкаши Србије изгубили од Чешке на почетку Светског првенства
Нови магазин пре 35 минутајош 28 повезаних

Пољопривредник уочи протеста: Свима нам је угрожена егзистенција, преговора више нема
Н1 Инфо пре 2 сатајош 11 повезаних

МУП: На скуповима грађана против блокада више од 144.000 грађана, највише на Вождовцу
Глас Зајечара пре 6 сатијош 8 повезаних

Брнабић и Јованов: Ђилас није понудио доказе да се плаћа за учешће на протестима против блокада
Бета пре 16 минутајош 15 повезаних