Povezane vesti
Šmeker: Murinjo je ponizio Matića, ali je njegov odgovor bio fantastičan
Sportal blic 01.11.2016
Nemanja Matić je jedan od najboljih fudbalera Čelsija, ljubimac navijača „plavaca“, ali jedan težak detalj iz karijere nikada neće zaboraviti. Foto: Reuters Nemanja Matić U pitanju je situacija iz meča sa Sautemptonom kada ga je bivši… »
Matić o Murinjovoj izmeni posle samo 28 minuta: Osećao sam se užasno
Večernje novosti 01.11.2016
Nisam odreagovao, pokazao sam poštovanje prema treneru, klubu i svojoj ekipi. Bilo mi je teško, ali morate da nastavite da igrate – kaže Nemanja. Pre nešto više od godinu dana je Nemanja Matić doživeo jedan od najneprijatnijih poteza u karijeri… »
Matić iskreno: Kako me je Murinjo ponizio...
Mondo 01.11.2016
"Ali, nisam reagovao. Neki igrači reaguju, ja nisam, iz poštovanja prema dresu koji nosim svake nedelje", rekao je naš fudbaler. Mesec dana pre nego što će ga Roman Abramovič drugi put otpustiti, Žoze Murinjo se u jeku rata sa "milion" neprijatelja… »
Murinjo izblamirao Matića, Nemanjin najteži trenutak karijere!
Sportske.net 01.11.2016
Kakav je to profesionalac, ima svo pravo da bude ponosan na sebe... Murinjo je prošlost Junajteda, ali Nemanja Matić će ga dobro pamtiti. Vratio ga je u klub, a onda izazvao i najteži trenutak u Srbinovoj karijeri. "Mislim da mi nikada nije bilo… »
Vesti dana »
(Video) Aleksandra Prijović plače, a: 22.000 ljudi joj aplaudira Dobila transparent od 10 metara, najemotivniji trenutak na koncertu
Blic pre 3 satajoš 9 povezanih
Oglasio se MUP o protestu: Izneo procenu koliko ljudi je bilo na Slaviji
Danas pre 2 satajoš 1 povezana
Uhapšen taksista u Beogradu: Udario pešaka posle protesta na Slaviji, određeno mu zadržavanje (video)
Blic pre 3 satajoš 1 povezana
Fotografija koja govori više od 1.000 reči: Bogdan Bogdanović iz Amerike podržao proteste u Srbiji
Danas pre 2 satajoš 2 povezane