Povezane vesti
VIDEO: Ovo je nova Jelena Tomašević
Vesti online 02.11.2016
Kada je ova tinejdžerka zapevala u "Pinkovim zvezdama", žiri je ostao zapanjen njenom bojom glasa. Novu epizodu "Pinkovih zvezda", koja će biti emitovana u petak, obeležila je devojčica raskošnog glasa. Kada je otpevala pesmu Jelene Tomašević "Ime moje"… »
Sličnost je neverovatna: U Pinkovim zvezdama dvojnica Jelene Tomašević! (video)
Svet & Skandal 02.11.2016
Žiri “Pinkovih zvezda”, ove subote ostaće zadivljen i bez teksta, nakon pevanja devojke koja je izabrala pesmu Jelene Tomašević “Ime moje”. Ova mlada dama, raskošnog glasa, sve je ostavila bez daha, jer njeno pevanje je toliko slično Jeleninom. Čak je i… »
(Video) Konačno nahvalila nekoga! Aleksandra Radović stojeći aplaudirala u Pinkovim zvezdama!
Kurir 02.11.2016
Takmičarka je izabrala pesmu koju u originalu izvodi Jelena Tomašević, nakon koje je žiri bio na nogama. Aleksandra Radović, koja važi za najstrožu članicu žirija "Pinkovih Zvezda", ustala je kako bi aplaudirala nakon nastupa kandidatkinje. "Evo ja sam… »
Vesti dana »
UKRAJINSKA KRIZA Mađarska usvojila rezoluciju protiv ulaska Ukrajine u EU; Vitkof: Nova runda pregovora verovatno sledeće nedelje
RTV pre 37 minutajoš 1 povezana
BLISKOISTOČNI SUKOB Borba za dominaciju nad Ormuzom; Teheran: Napadi na američke baze legitiman čin samoodbrane
RTV pre 42 minutajoš 2 povezane
NBS objavila kurs evra za 11. mart: Po ovim vrednostima menjačnice prodaju valute
Mondo pre 57 minutajoš 1 povezana