Povezane vesti
Partizanov ''Heč'' zna šta je ''luda'' atmosfera na derbiju! Spreman je!
Sportske.net 05.11.2016
On će biti najveća opasnost za Zvezdu u predstojećem derbiju, ali aktuelnom šampionu prepušta ulogu favorita. Iako će u ponedeljak debitovati u srpskim ''večitim derbijima'', Vilijamu Hečeru nije strana atmosfera koja prati ovakve utakmice… »
Hečer: Prihvatamo ulogu autsajdera, ali…
Hot sport 05.11.2016
Partizan je uvek do sada umeo da "ubode" kada su u pitanju igrači iz Sjedinjenih Država. Tako je bilo i sa izborom novog pleja. Vilijam Hečer je od početka sezone jedan od najboljih igrača u timu Aleksandra Džikića, i lider ekipe. – Kad sam… »
Hečer o solunskom i beogradskom derbiju: Očekujem da navijači budu „ludi“
Sportski žurnal 05.11.2016
Sledeći meč Partizan NIS igra sa Crvenom zvezdom mts. Iako Amerikanac, Vilijam Hečer je vrlo dobro upoznat o kakvom rivalitetu je reč i šta taj meč znači navijačima oba tima. - Gde god sam igrao, iskusio sam neku vrstu rivaliteta između dva… »
Hečer pred prvi večiti derbi: Partizan je autsajder! To možemo da iskoristimo
Mozzart sport 05.11.2016
„Kad sam došao čuo sam da očekivanja i nisu velika, a sad, kad se pobeđuje, svi odjednom očekuju mnogo, posebno navijači. Priželjkuju da budemo šampioni“, kaže plej crno-belih. Crvena zvezda je aktuelni šampion. Partizan sa renoviranim timom… »
Vesti dana »
(Video) Aleksandra Prijović plače, a: 22.000 ljudi joj aplaudira Dobila transparent od 10 metara, najemotivniji trenutak na koncertu
Blic pre 4 satijoš 9 povezanih
Oglasio se MUP o protestu: Izneo procenu koliko ljudi je bilo na Slaviji
Danas pre 3 satajoš 1 povezana
Određeno zadržavanje od 48 sati taksisti koji je „pokosio“ mladića nakon protesta
Danas pre 4 satijoš 1 povezana
Fotografija koja govori više od 1.000 reči: Bogdan Bogdanović iz Amerike podržao proteste u Srbiji
Danas pre 3 satajoš 2 povezane