Povezane vesti
Migranti iz Šida jutros vozom stigli u Beograd
Novi magazin 15.11.2016
Grupa migranata iz Avganistana i Pakistana jutros se iz Šida vratila vozom u Beograd pošto u ponedeljak nije uspela da ilegalno uđe u Hrvatsku, rečeno je u Komesarijatu za izbeglice. "Migranti su se jutros vratili vozom u Beograd, a Komesarijat im kao… »
Migranti se vratili u Beograd sa hrvatske granice
RTS 15.11.2016
U Beograd je stigla grupa migranata koji su u petak krenuli pešice iz gradskih parkova ka Hrvatskoj. Oni su juče, kroz polja kukuruza, pokušali da pređu hrvatsku granicu, ali ih je policija na tom putu zaustavila. Migrantima je ponuđeno da odu u neki… »
Grupa od oko 100 migranta u Šidu čeka voz za Beograd
Blic 14.11.2016
Grupa od oko 100 migranata, uglavnom iz Avganistana i Pakistana, koji su u petak pešice krenuli iz beogradskih parkova ka Hrvatskoj, večeras na Železničkoj stanici u Šidu čekaju voz kojim će se vratiti u Beograd, rečeno je agenciji Beta u… »
Vesti dana »

"Putin je samo bacio kost trampu": Ukrajinski poslanik razotkrio pravi plan predsednika Rusije: Znam zašto je pristao da obustavi napade na ključnu infrastrukturu
Blic pre 25 minutajoš 7 povezanih

Ivica Dačić za Danas: Prvobitna izjava da MUP nema zvučni top je bila nespretna
Danas pre 3 satajoš 2 povezane

"Mene i mamu su Pratili i napali u blizini naše kuće": Prvo oglašavanje Zorane Mićanović nakon drame na Novom Beogradu: "Pod stresom sam"
Blic pre 1 satjoš 2 povezane

Štab za vanredne situacije Valjeva proglasio vanrednu situaciju usled potencijalne elementarne nepogode epidemije
Danas pre 5 satijoš 1 povezana