Povezane vesti
Bil Klinton: Za poraz na izborima krivi su Hilari i njen štab
Nova ekonomija 16.11.2016
Bil Klinton smatra da je njegova žena Hilari, zajedno sa svojim izbornim štabom, najveći krivac za poraz na izborima, jer se nije obraćala ekonomski slabijim slojevima, a ignorisala je i belu katoličku populaciju. Medijski portali citiraju… »
Hilari i Bil na krv i nož: Ignorisala ga tokom kampanje i evo šta joj je uradio onda...
Kurir 16.11.2016
Bliski saradnik Bila Klintona svedočio je žestokoj svađi sa Hilari. “Mislio sam da će Bil dobiti infarkt”, kaže on i otkriva prave razloge zašto je izgubila. Pred sam kraj kampanje, Bil i Hilari Klinton žestoko su se posvađali jer je Hilari… »
Bil Klinton besan: "Moja žena i njen štab su sami krivi za poraz"
Blic 16.11.2016
Bil Klinton smatra da je njegova žena Hilari, zajedno sa svojim izbornim štabom, najveći krivac za poraz na izborima, jer se nije obraćala ekonomski slabijim slojevima, a ignorisala je i belu katoličku populaciju. Medijski portali citiraju… »
Vesti dana »

Kočani u suzama: Danas sahrane stradalih u požaru, porodice i prijatelji se opraštaju od svojih najmilijih
Nova pre 32 minutajoš 30 povezanih

Prvo vazdušni udari, pa kopnena operacija: Izraelska vojska ponovo u Pojasu Gaze
BBC News pre 14 minutajoš 14 povezanih

Kompanija koja proizvodi LRAD: Zvuk sa protesta u Beogradu ne ukazuje na upotrebu tog uređaja
Slobodna Evropa pre 2 satajoš 16 povezanih