Povezane vesti

Lekari savetuju da abortira: Đanijeva supruga otkrila da li će zadržati bebu

Lekari savetuju da abortira: Đanijeva supruga otkrila da li će zadržati bebu

Svet & Skandal 17.11.2016
Pevač Radiša Trajković Đani i njegova supruga Slađana bili su iznenađeni kada je ona posumnjala da je u drugom stanju. A nakon što se njena sumnja obistinila, ona se konsultovala sa lekarima koji su joj savetovali da je zbog godina bolje da prekine… »
Slađa ostala trudna u 49. Godini: Đani se obradovao bebi, ali sam morala da abortiram!

Slađa ostala trudna u 49. Godini: Đani se obradovao bebi, ali sam morala da abortiram!

Kurir 17.11.2016
Supruga Radiše Trajkovića Đanija, Slađa, zatrudnela je u 49. godini peti put po redu, ali je nažalost morala da abortira, jer joj je život bio ugrožen. Vest o trudnoći je iznenadila bračni par, a Đanija na trenutak i mnogo obradovala. Trudnoća… »
Nakon straha za život Đanijeva supruga saopštila tužne vesti: Nema bebe, abortirala sam

Nakon straha za život Đanijeva supruga saopštila tužne vesti: Nema bebe, abortirala sam

Story 17.11.2016
Pevač i njegova supruga Slađa ostali su šokirani kada su saznali da je ona u drugom stanju u 49. godini, nakon čega je usledilo strahovanje za Slađin život. Slađa ima četvoro dece, troje sa Đanijem i jedno iz prethodnog braka, a ovu trudnoću… »
Đanijeva supruga trudna u 49. godini: Kako da se radujem kad je život moje Slađe ugrožen?

Đanijeva supruga trudna u 49. godini: Kako da se radujem kad je život moje Slađe ugrožen?

Story 17.11.2016
Radiša Trajković Ðani strahuje za život supruge Slađane, koja je nedavno saznala da je u 49. godini ostala u drugom stanju. Ova vest zatekla je bračni par, koji ima troje dece, jer ni pevač ni njegova žena bebu nisu planirali, piše Kurir Stars… »

Vesti dana »