Povezane vesti
Lekari savetuju da abortira: Đanijeva supruga otkrila da li će zadržati bebu
Svet & Skandal 17.11.2016
Pevač Radiša Trajković Đani i njegova supruga Slađana bili su iznenađeni kada je ona posumnjala da je u drugom stanju. A nakon što se njena sumnja obistinila, ona se konsultovala sa lekarima koji su joj savetovali da je zbog godina bolje da prekine… »
Slađa ostala trudna u 49. Godini: Đani se obradovao bebi, ali sam morala da abortiram!
Kurir 17.11.2016
Supruga Radiše Trajkovića Đanija, Slađa, zatrudnela je u 49. godini peti put po redu, ali je nažalost morala da abortira, jer joj je život bio ugrožen. Vest o trudnoći je iznenadila bračni par, a Đanija na trenutak i mnogo obradovala. Trudnoća… »
Nakon straha za život Đanijeva supruga saopštila tužne vesti: Nema bebe, abortirala sam
Story 17.11.2016
Pevač i njegova supruga Slađa ostali su šokirani kada su saznali da je ona u drugom stanju u 49. godini, nakon čega je usledilo strahovanje za Slađin život. Slađa ima četvoro dece, troje sa Đanijem i jedno iz prethodnog braka, a ovu trudnoću… »
Đanijeva supruga trudna u 49. godini: Kako da se radujem kad je život moje Slađe ugrožen?
Story 17.11.2016
Radiša Trajković Ðani strahuje za život supruge Slađane, koja je nedavno saznala da je u 49. godini ostala u drugom stanju. Ova vest zatekla je bračni par, koji ima troje dece, jer ni pevač ni njegova žena bebu nisu planirali, piše Kurir Stars… »
Vesti dana »

Mup: U automobilu aktiviste studenata u blokadama L. D. pronađeno 30 gasnih sprejeva i veća količina zaštitne opreme
Blic pre 5 satijoš 3 povezane

"Slavili su se Mladenci, a onda je pronađeno telo devojčice": Radnik obezbeđenja za "Blic" otkrio detalje užasa na Savskom keju (foto)
Blic pre 5 satijoš 4 povezane

Student Ekonomskog fakulteta u Nišu ponovo priveden, nakon današnjeg Vučićevog „upozorenja“ policajcima i tužiocima
Danas pre 4 satijoš 1 povezana

Oglasio se MUP posle pucnjave u Odžacima: Policija traga za napadačem koji je ispalio nekoliko hitaca u B.M.
Blic pre 4 satijoš 1 povezana