Povezane vesti

Zasluženi predah za Uroša Đurđevića

Zasluženi predah za Uroša Đurđevića

Mondo 20.11.2016
Napadač Partizana rešio meč protiv Bačke, pa prvi put posle nekoliko nedelja dobio šansu da bar kratko odmori. Foto: MN Press Uroš Đurđević prošao je kroz naporan period proteklih nedelja. Napadač Partizana predvodio je kao kapiten mladu… »
Đurđević: Moglo je i ubedljivije, ali dobro je i ovako

Đurđević: Moglo je i ubedljivije, ali dobro je i ovako

Večernje novosti 20.11.2016
U sredu sam se vratio i odigrao u subotu 90 minuta. Sada ću malo doći do daha, jer imam celu nedelju da se pripremim za Napredak, pun je snage igrač Partizana i mladi reprezentativac. Fudbaler Partizana Uroš Đurđević rekao je danas da je njegova… »
Uroš Đurđević o Bačkinom ''autobusu''...

Uroš Đurđević o Bačkinom ''autobusu''...

Sportske.net 20.11.2016
Mučio se Partizan više od sat vremena da probije bedem ispred gola Bačke, a muke mu je prekratio sve efikasniji Uroš Đurđević. Napadač Partizana i kapiten mlade reprezentacije Srbije Uroš Đurđević bio je juče čovek odluke u Humskoj, u… »
Đurđević: Nije lako kada se neko brani sa 10 igrača

Đurđević: Nije lako kada se neko brani sa 10 igrača

Mozzart sport 20.11.2016
"Iskreno i nisam uspeo da se odmorim. U sredu sam se vratio i evo već u subotu sam igrao 90 minuta. Sada ću malo doći do daha, jer imam celu nedelju da se pripremim za Napredak", kaže crno-beli špic. Uroš Đurđević postigao je pobedonosni gol… »
Nikolić: Bačka se branila i sa 10 igrača, bilo je neobično mnogo faulova

Nikolić: Bačka se branila i sa 10 igrača, bilo je neobično mnogo faulova

Sportal blic 19.11.2016
Trener fudbalera Partizana Marko Nikolić rekao je da je njegova ekipa zasluženo pobedila Bačku u utakmici koju je okarakterisao kao neobično grubu. Foto: M. Metlaš / RAS Srbija "Ovo je veoma važna pobeda za Partizan. Imali smo po ko zna koji put… »

Vesti dana »