Povezane vesti
Zasluženi predah za Uroša Đurđevića
Mondo 20.11.2016
Napadač Partizana rešio meč protiv Bačke, pa prvi put posle nekoliko nedelja dobio šansu da bar kratko odmori. Foto: MN Press Uroš Đurđević prošao je kroz naporan period proteklih nedelja. Napadač Partizana predvodio je kao kapiten mladu… »
Đurđević: Moglo je i ubedljivije, ali dobro je i ovako
Večernje novosti 20.11.2016
U sredu sam se vratio i odigrao u subotu 90 minuta. Sada ću malo doći do daha, jer imam celu nedelju da se pripremim za Napredak, pun je snage igrač Partizana i mladi reprezentativac. Fudbaler Partizana Uroš Đurđević rekao je danas da je njegova… »
Uroš Đurđević o Bačkinom ''autobusu''...
Sportske.net 20.11.2016
Mučio se Partizan više od sat vremena da probije bedem ispred gola Bačke, a muke mu je prekratio sve efikasniji Uroš Đurđević. Napadač Partizana i kapiten mlade reprezentacije Srbije Uroš Đurđević bio je juče čovek odluke u Humskoj, u… »
Đurđević: Nije lako kada se neko brani sa 10 igrača
Mozzart sport 20.11.2016
"Iskreno i nisam uspeo da se odmorim. U sredu sam se vratio i evo već u subotu sam igrao 90 minuta. Sada ću malo doći do daha, jer imam celu nedelju da se pripremim za Napredak", kaže crno-beli špic. Uroš Đurđević postigao je pobedonosni gol… »
Nikolić: Bačka se branila i sa 10 igrača, bilo je neobično mnogo faulova
Sportal blic 19.11.2016
Trener fudbalera Partizana Marko Nikolić rekao je da je njegova ekipa zasluženo pobedila Bačku u utakmici koju je okarakterisao kao neobično grubu. Foto: M. Metlaš / RAS Srbija "Ovo je veoma važna pobeda za Partizan. Imali smo po ko zna koji put… »
Vesti dana »

Plenum studenata Građevinskog fakulteta: Nije objavljena sva dokumentacija
Vreme pre 25 minutajoš 44 povezane

Krvoproliće u Sudži! Ukrajinci pokrenuli kontranapad, Rusi se ušunjali kroz gasovod: "uništavamo ih, gubici su ogromni" (foto, video)
Blic pre 1 satjoš 28 povezanih

Priveden jer je navodno vređao članove SNS-a dok su delili propagandni materijal
N1 Info pre 2 satajoš 22 povezane