Povezane vesti
"Ovo je prizor koji ćemo teško zaboraviti" u: šoku gledali kako im koleginicu kosi automobil
Blic 22.11.2016
- Nemam snage da pričam, ja sam sve gledala svojim očima. Samo su me lekovi smirili – rekla je jedna od šokiranih koleginica Vesne Radivojević (38) koju je danas u 7 ujutru usmrtio automobil kada je prelazila ulicu na Ibarskoj magistrali ispred… »
(Kurir tv) drama na Ibarskoj: Auto pokosio ženu, koleginica pokušala da je spase!
Kurir 22.11.2016
BEOGRAD - Vesna Radojević (38) iz Beograda poginula je jutros kada je pokušala da pređe ulicu na Ibarskoj magistrali u Sremčici, ispred Zavoda za psihofiziološke poremećaje i govornu patologiju. Na nesrećnu ženu, koja je bila zaposlena u Zavodu… »
Poginuo pešak na Ibarskoj magistrali
RTS 22.11.2016
Kod skretanja za Sremčicu je došlo do saobraćajne nesreće u kojoj je poginuo pešak. Nesreća se dogodila oko sedam časova na Ibarskoj magistrali, kažu u policiji. Prema navodima MUP-a, do nesreće je došlo kada je putničko vozilo udarilo pešaka… »
Vesti dana »
Održan protest ispred zgrade MUP-a u Podgorici, građani traže ostavke ili smene odgovornih iz bezbednosnog sektora
Danas pre 7 satijoš 1 povezana
Krvavi pir trajao pola sata: Otkriveni jezivi detalji masakra na Cetinju: Ovaj čovek je sprečio Martinovića da ubije Mariju i njeno dete, seo sa ubicom u auto i spasao dva života (foto)
Blic pre 6 satijoš 1 povezana
'Povratak iz mrtvih': Oporavak pevačice kojoj je ljubomorni bivši pucao u glavu
Blic pre 8 satijoš 1 povezana