Povezane vesti
Posle Vučića, ovako Velimir imitira Tita, Slobu, Đinđića, Koštunicu, Batu Živojinovića... (VIDEO)
Telegraf 23.11.2016
Velimir Tošić je publiku u studiju nasmejao do suza novim imitacijama političara i glumaca. U sinoćnoj emisiji “Amidži šou” gostovao je Velimir Tošić koji je sve oborio s nogu odličnom imitacijom Aleksandra Vučića, a momak iz Banatskog Karlovca je ovoga… »
Pokidao! Momak je savršeno imitirao Vučića - pogledajte kako "skida" Tita, Đinđića, Slobu... (video)
Srbija danas 23.11.2016
On ima telenat. Velimir Tošić, momak koji je odlično imitirao Aleksandra Vučića u šouu "Ja imam talenat" gostovao je sinoć kod Ognjena Amidžića i pokazao da mu premijer Srbije nije jedini na repertoaru. On je uspeo da skine i Vojislava Koštunicu, Zorana… »
Sjajni Velimir, koji je očarao Srbiju imitacijom Vučića, otkrio šta mu je premijer "zamerio" prilikom nastupa (VIDEO)
Telegraf 23.11.2016
- Odličan si. Samo napred guraj - rekao je Aleksandar Vučić Velimiru Tošiću, koji ga je imitirao u emisiji "Ja imam talenat" Velimir Tošić iz Banatskih Karlovaca očarao je Srbiju imitacijom Aleksandra Vučića. Gostujući u emisiji “Amidži šou”, ovaj momak… »
Vesti dana »

Pašalić u Okružnom zatvoru u Novom Sadu razgovarao s pritvorenim učesnicima protesta
N1 Info pre 2 satajoš 42 povezane

„Gde smo ono stali?“: Studenti objavili vreme i lokacije za večerašnje proteste
Danas pre 2 satajoš 8 povezanih

Aleksić (NPS) pisao međunarodnoj zajednici, traži da ne žmure na kršenje ljudskih prava u Srbiji
Beta pre 1 satjoš 25 povezanih