Povezane vesti

Posle Vučića, ovako Velimir imitira Tita, Slobu, Đinđića, Koštunicu, Batu Živojinovića... (VIDEO)

Posle Vučića, ovako Velimir imitira Tita, Slobu, Đinđića, Koštunicu, Batu Živojinovića... (VIDEO)

Telegraf 23.11.2016
Velimir Tošić je publiku u studiju nasmejao do suza novim imitacijama političara i glumaca. U sinoćnoj emisiji “Amidži šou” gostovao je Velimir Tošić koji je sve oborio s nogu odličnom imitacijom Aleksandra Vučića, a momak iz Banatskog Karlovca je ovoga… »
Pokidao! Momak je savršeno imitirao Vučića - pogledajte kako "skida" Tita, Đinđića, Slobu... (video)

Pokidao! Momak je savršeno imitirao Vučića - pogledajte kako "skida" Tita, Đinđića, Slobu... (video)

Srbija danas 23.11.2016
On ima telenat. Velimir Tošić, momak koji je odlično imitirao Aleksandra Vučića u šouu "Ja imam talenat" gostovao je sinoć kod Ognjena Amidžića i pokazao da mu premijer Srbije nije jedini na repertoaru. On je uspeo da skine i Vojislava Koštunicu, Zorana… »
Sjajni Velimir, koji je očarao Srbiju imitacijom Vučića, otkrio šta mu je premijer "zamerio" prilikom nastupa (VIDEO)

Sjajni Velimir, koji je očarao Srbiju imitacijom Vučića, otkrio šta mu je premijer "zamerio" prilikom nastupa (VIDEO)

Telegraf 23.11.2016
- Odličan si. Samo napred guraj - rekao je Aleksandar Vučić Velimiru Tošiću, koji ga je imitirao u emisiji "Ja imam talenat" Velimir Tošić iz Banatskih Karlovaca očarao je Srbiju imitacijom Aleksandra Vučića. Gostujući u emisiji “Amidži šou”, ovaj momak… »

Vesti dana »