Povezane vesti
Ispovest bivšeg engleskog reprezentativca: Trener me seksualno zlostavljao
Večernje novosti 23.11.2016
Pretio mi je, rekao je da će mi pobiti familiju ukoliko nekome nešto kažem, a kada imate 11 godina onda u to verujete - kaže Pol Stjuart. Trener me je seksualno zlostavljao, pretio je da će pobiti moju porodicu ako ikome kažem, a kada imate 11… »
Horor priča: Bivši fudbaler Liverpula i Sitija otkrio da ga je trener seksualno napadao i pretio smrću!
Sportal blic 23.11.2016
Iz kolevke fudbala stiže jeziva priča. Bivša zvezda Liverpula, Totenhema i Mančester sitija, Pol Stjuart (52), otvorio je dušu i otkrio kako ga je trener seksualno maltretirao između 11. i 15. godine. Foto: Profimedia Pol Stjuart Čovek koji je… »
Baš teška priča: Bivši igrač Liverpula i Mančester sitija bio seksualno zlostavljan!
Hot sport 23.11.2016
Nekadašnji reprezentativac Engleske imao je baš težak početak karijere i dečačke dane. U pitanju je Pol Stjuart, bivši igrač Mančester sitija, Liverpulai Totenhema koji je par decenija po završetku svoje karijere skupio hrabrost i izašao u… »
Vesti dana »

BLOG Tenzije posle studentskog skupa: Policija i dalje na platou ispred Skupštine, Vučić priznao da je „bio veliki protest“
Nova pre 32 minutajoš 98 povezanih

Bi-Bi-Si: Današnji protest u Beogradu verovatno jedan od najvećih u istoriji Srbije
Beta pre 1 satjoš 140 povezanih

"Optužbe o zvučnom topu su sramne!" Vučić otkrio šta su Kobre držale danas na protestu
Kurir pre 33 minutajoš 34 povezane

Nišlije organizovale demonstracije podrške studentskom protestu u Beogradu
N1 Info pre 2 satajoš 63 povezane

Uhapšena dvojica mladića ispred Skupštine! Maskirani mladići uzvikuju parole ka studentima u Pionirskom parku (video).
Pravda pre 3 satajoš 26 povezanih