Povezane vesti

Veto Bošnjaka na Zakon o Danu RS bez podrške

Veto Bošnjaka na Zakon o Danu RS bez podrške

Telegraf 23.11.2016
Klub Bošnjaka 2. novembra stavio je veto na Zakon o Danu Srpske, navodeći da za njih 9. januar kao praznik, nikada neće biti prihvatljiv. Veće naroda Republike Srpske nije prihvatilo veto Kluba Bošnjaka o Zakonu o Danu Republike Srpske, prenosi RTRS… »
Veto Bošnjaka na Zakon o Danu RS bez podrške Veća naroda

Veto Bošnjaka na Zakon o Danu RS bez podrške Veća naroda

RTS 23.11.2016
Veće naroda Republike Srpske nije prihvatilo veto Kluba Boššnjaka o Zakonu o Danu Republike Srpske, prenosi RTRS. Predsedavajuća Veća naroda Nada Tešanović rekla je da će sednica Zajedničke komisije Veća naroda i Narodne skupštine Srpske biti… »
Republika Srpska: Odbijeno veto Bošnjaka na Zakon o Danu RS

Republika Srpska: Odbijeno veto Bošnjaka na Zakon o Danu RS

BK TV 23.11.2016
Veće naroda Republike Srpske nije prihvatilo veto Kluba Bošnjaka o Zakonu o Danu Republike Srpske. Predsedavajuća Veća naroda Nada Tešanovic rekla je novinarima da će sednica Zajedničke komisije Veća naroda i Narodne skupštine Srpske biti… »
Vijeće naroda RS-a odbilo veto Bošnjaka na Zakon o Danu RS-a

Vijeće naroda RS-a odbilo veto Bošnjaka na Zakon o Danu RS-a

Slobodna Evropa 23.11.2016
Na sjednici Vijeća naroda Republike Srpske (RS) u srijedu nije podržan veto Kluba Bošnjaka na Zakon o Danu RS-a. O ovom pitanju izjasnit će se sljedeće sedmice Zajednička komisija Vijeća naroda i Narodne skupštine, a ukoliko ni tada ne bude… »
Odbijen veto Bošnjaka na Zakon o danu RS-a

Odbijen veto Bošnjaka na Zakon o danu RS-a

Al Jazeera 23.11.2016
Iako zakon nije stupio na snagu, u Republici Srpskoj su počele pripreme za obilježavanje 9. januara kao Dana Republike. Vijeće naroda bh. entiteta Republika Srpska odbilo je veto Kluba Bošnjaka na Zakon o Danu Republike Srpske. Sljedećeg tjedna o tom… »

Vesti dana »

Danas pretežno sunčano i toplije vreme

Danas pretežno sunčano i toplije vreme

Novi magazin pre 27 minutajoš 14 povezanih
Novak: Drago mi je zbog njega, ali znam šta mi je činiti

Novak: Drago mi je zbog njega, ali znam šta mi je činiti

Sport klub pre 53 minutajoš 19 povezanih
Trump udvostručuje carine na uvoz čelika

Trump udvostručuje carine na uvoz čelika

Al Jazeera pre 1 satjoš 8 povezanih