Povezane vesti

Noć u Beogradu: Dve saobraćajne nezgode, šest osoba povređeno

Večernje novosti 28.11.2016
U Beogradu su se tokom protekle noći dogodile dve saobraćajne nezgode u kojima je ukupno povređeno šest osoba, od kojih jedna teže. U Beogradu su se tokom protekle noći dogodile dve saobraćajne nezgode u kojima je ukupno povređeno šest osoba, od… »

Beograd: Dve nezgode, šest osoba povređeno

Novi magazin 28.11.2016
U Beogradu su se tokom protekle noći dogodile dve saobraćajne nezgode u kojima je ukupno povređeno šest osoba, od kojih jedna teže, rečeno je jutros agenciji Beta u Hitnoj pomoći. Teže povrede zadobila je žena stara 66 godina na raskrsnici ulica… »

Karambol u novom Beogradu: 5 povređenih u udesu u Bulevaru Milutina Milankovića

Kurir 28.11.2016
BEOGRAD - Šest osoba lakše je povređeno u saobraćajnim nesrećama koje su se desile tokom noći u Beogradu, rečeno je u Hitnoj pomoći. Prema rečima portparolke Hitne pomoći Nade Macure, u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila u Bulevaru Milutina… »

Dve ekipe Hitne pomoći: Petoro povređenih u saobraćajnoj nesreći u Bulevaru Milutina Milankovića

Blic 28.11.2016
Šest osoba lakše je povređeno u saobraćajnim nesrećama koje su se desile tokom noći u Beogradu, kažu iz Hitne pomoći. Prema rečima portparolke Hitne pomoći Nade Macure, u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila u Bulevaru Milutina Milankovića… »

BG: Nekoliko saobraćajki, povređeno šest osoba

B92 28.11.2016
Beograd -- Šest osoba lakše je povređeno u saobraćajnim nesrećama koje su se desile tokom noći u Beogradu, rečeno je jutros Tanjugu u Hitnoj pomoći. Prema rečima portparolke Hitne pomoći Nade Macure, u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila u… »

Vesti dana »