Povezane vesti

"Rusija je naoružavala Hrvatsku, a ne Srbiju"

"Rusija je naoružavala Hrvatsku, a ne Srbiju"

RTS 29.11.2016
Tokom proteklog rata, Rusija je naoružavala Hrvatsku, a ne Srbiju, ispričao je za zagrebački "Večernji list" Marin Tomulić, koji tvrdi da je tome svedočio, a da se sve odvijalo uz posredovanje Francuske. Francuska država otvorila nam je Rusiju i… »
Rusi naoružavali Hrvate, a ne Srbe tokom rata

Rusi naoružavali Hrvate, a ne Srbe tokom rata

Alo 29.11.2016
Tokom proteklog rata Rusija je naoružavala Hrvatsku, a ne Srbiju, ispričao je za zagrebački "Večernji list" Marin Tomulić, koji za sebe kaže da je svedočio tome, a da se sve odvijalo uz posredovanje Francuske. Francuska država otvorila nam je… »
Šokantno svedočenje Hrvatski agent: Rusija je u ratu naoružavala Hrvate, a ne Srbe, ja sam svedok!

Šokantno svedočenje Hrvatski agent: Rusija je u ratu naoružavala Hrvate, a ne Srbe, ja sam svedok!

Kurir 29.11.2016
ZAGREB - Rusija je tokom proteklog rata naoružavala Hrvatsku, a ne Srbiju, ispričao je Marin Tomulić, koji za sebe kaže da je svedočio tome, a da se sve odvijalo uz posredovanje Francuske. Francuska veza u naoružavanju Hrvatske početkom 90-ih Marin… »
Šokantna tvrdnja hrvata: Rusi su devedesetih naoružavali nas, a ne Srbe!

Pravda 29.11.2016
Izvesni Hrvat iz Pariza Marin Tomulić, tvrdi da je učestvovao u naoružavanju Hrvatske i to ruskim oružjem, piše zagrebački Večernji list. U svetlu pogoršanja odnosa Zagreba i Moskve, on je istakao da mu je veoma žao zbog toga, jer je u ratu… »
"Rusi naoružavali Hrvate u ratu, a priča se da su uz Srbe"

"Rusi naoružavali Hrvate u ratu, a priča se da su uz Srbe"

Vesti online 29.11.2016
Iako je pre deset godina navedeno da nije ono što se predstavlja, jer je tvrdio da je jedan od ključnih ljudi u naoružavanju Hrvatske, Marin Tomulić ponovo tvrdi da je učestvovao u naoružavanju Hrvatske i to ruskim oružjem. On je za Večernji list… »

Telegraf 29.11.2016
- Katalog koji nam je pokazan sadržavao je sve osim nuklearne bombe. Apsolutno sve – rekao je i nabrojao puške, streljivo, granate, sofisticirano oružje, helikoptere… - objašnjava Marin Tomulić, Hrvat iz Pariza. Rusija je za vreme građanskog… »

Vesti dana »