Povezane vesti
Video je ženu da prosi i uradio nešto najjače: Ko god da si, bravo, kralju! Srbija je ponosna! (video)
Telegraf 29.11.2016
Oni koji svakodnevno putuju na linijima 77 i 65 poznaju ženu, za koju kažu da tužno peva, jedva hoda i prosi, a na njen glas ili tešku priču sinoć nije mogao da ostane ravnodušan jedan mladić. Koliko daleko humanost može da ode, uverili smo se… »
Beograđanin kupio patike ženi koja prosi
Politika 29.11.2016
Jedan mladić je siromašnoj ženi koja svakodnevno prosi u autobusima na linijama 65 i 77 poklonio nove patike i pomogao joj da ih obuje. Putnici beogradskog autobusa na liniji 65 su prisustvovali nesvakidašnjem dobročinstvu. Ženi koju oni koji se… »
(Video) Ljubi bližnjega svog: Plemeniti mladić kupio nove patike ženi koja prosi
Kurir 29.11.2016
Putnici na autobuskoj liniji 65 u Beogradu su sinoć oko 21h prisustvovali nesvakidašnjem humanom gestu jednog anonimnog mladića. Možda će neki od vas pomisliti da je ovo klasično, patetično ceđenje emocija, ali imajte u vidu da ovo nije film, već… »
Veliko srce beograđanina: Plemeniti momak poklonio patike ženi koja prosi (video)
Blic 29.11.2016
Dirljivi gest dogodio se juče uveče naočigled putnika u javnom saobraćaju: jedan momak poklonio je obuću ženi koja prosi. Ženi koja je poznata onima koji svakodnevno putuju na linijima 77 i 65, za koju kažu da tužno peva, jedva hoda i prosi… »
Vesti dana »
Jordanski ministar: Postoji arapsko-egipatski plan o izgradnji Gaze bez raseljavanja Palestinaca
Blic pre 50 minutajoš 1 povezana
Nestao dečak na Novom Beogradu: Nije se vratio iz škole, ranac i oprema nađeni u Bloku 44 (foto)
Blic pre 2 satajoš 2 povezane
Salman Ruždi sveočio protiv napadača: "Mislio sam da me udara pesnicom, a onda sam video krv na odeći"
Blic pre 2 satajoš 2 povezane
Vučević: Studentima koji pešače od Beograda do Kragujevca da se obezbedi smeštaj
Danas pre 3 satajoš 1 povezana