Povezane vesti

Tehničar objasnio kako je preživeo pad aviona: Pratio sam proceduru, ostali su ustali i počeli da vrište

Tehničar objasnio kako je preživeo pad aviona: Pratio sam proceduru, ostali su ustali i počeli da vrište

Sportski žurnal 30.11.2016
U avionskoj nesreći kod kolumbijskog grada Medeljina poginula je 71 osoba, a šest ih je preživelo pad, nastradao skoro ceo tim brazilskog Šapekoensea. Avion sa ekipom iz Šapeka koja je putovala na prvi meč finala 15. Kopa Sudamerikana sa Nasionalom… »
Priče trojice koji su izbegli avionsku nesreću

Priče trojice koji su izbegli avionsku nesreću

Mondo 30.11.2016
Kako su dvojica igrača Šapekoensea i sin trenera, koji su bili na spisku putnika, izbegli tragičan put u Kolumbiju. Foto: AP Photo/Luis Benavides Pad aviona u Kolumbiji, koji je leteo iz Brazila, odneo je živote 71 osobe, uključujući gotovo i ceo… »
Otac preživelog golmana: Bog je sačuvao mog sina

Otac preživelog golmana: Bog je sačuvao mog sina

Vesti online 30.11.2016
Ne postoje reči kojima se može opisati tuga koja je zadesila brazilski fudbal. U avionskoj nesreći koja se dogodila u Kolumbiji je poginula gotovo cela ekišpa Šapekoensea, koji je putovao na prvu finalnu utakmicu Kopa Sudamerikane. U avionskoj… »
Hiljade ljudi okupilo se ispred katedrale i na stadionu u Šapeku

Hiljade ljudi okupilo se ispred katedrale i na stadionu u Šapeku

Beta 30.11.2016
Hiljade ljudi okupilo se danas ispred katedrale i na stadionu u Šapeku, kako bi odali počast poginulima u avionskoj nesreći. Avion sa 77 osoba srušio se juče u Kolumbiji, poginula je 71 osoba medju kojima i 19 članova brazilskog fudbalskog kluba… »
Šapekoense: Zbogom naši ratnici (video)

Šapekoense: Zbogom naši ratnici (video)

Mondo 30.11.2016
Brazilski klub odaje poslednju poštu i oprašta se gotovo od celog tima i stručnog štaba koji je nastradao u avionskoj nesreći u Kolumbiji. Foto: facebook/AChapeF/printscreen Velika tragedija zadesila je svetski sport u utorak kada se u Kolumbiji… »
Rezervnom golmanu amputirana noga

Rezervnom golmanu amputirana noga

Mondo 30.11.2016
"Majčino srce nikada ne greši, reklo mi je da je Džekson dobro, da ga Bog štiti", ispričala majka preživelog fudbalera. Ostala dvojica preživelih igrača na intenzivnoj nezi u stabilnom stanju. Foto: AP Photo/Luis Benavides Džekson Folman… »

Vesti dana »