Povezane vesti
Peskov: Putin razgovarao o Alepu sa članovima Saveta bezbednosti Rusije
Blic 01.12.2016
Ruski predsednik Vladimir Putin razgovarao je o situaciji u sirijskom gradu Alepu sa stalnim članovima Saveta bezbednosti Ruske federacije. To je danas izjavio portparol Kremlja Dmitrij Peskov, a objavile ruske agencije i preneo Rojters. Pročitajte… »
Na pomolu novi sukob Rusije i Turske u Siriji?
Vesti online 01.12.2016
Predsednik Turske Redžep Tajip Erdogan je izjavio da je cilj turske vojne operacije u Siriji svrgavanje Bašara al Asada. Rusija, glavna saveznica sirijskog predsednika, zasada uzdržano reaguje na reči turskog lidera, prenosi "Ruska reč". Na naučnom… »
Erdogan: Turska operacija u Siriji usmerena protiv terorista
Novi magazin 01.12.2016
Predsednik Turske Redžep Tajip Erdogan izjavio je danas da je turska operacija u Siriji uperena protiv "terorističkih organizacija", dva dana pošto je rekao da je intervencija namenjena okončanju "vladavine tiranina" predsedsnika Sirije Bašara el… »
Erdogan objasnio Putinu izjavu o rušenju Asada
Politika 01.12.2016
MOSKVA – Turski predsednik Redžep Tajip Erdogan objasnio je u telefonskom razgovoru ruskom kolegi Vladimiru Putinu izjavu o planovima za rušenje Bašara el Asada, izjavio je danas savetnik ruskog predsednika Jurij Uškakov. Ušakov, međutim, nije… »
Putin čeka objašnjenje
Večernje novosti 01.12.2016
Moskva nezadovoljna poslednjim izjavama turskog lidera. Budućnost Asada opet postaje "kamen spoticanja" MOSKVA OD STALNOG DOPISNIKA RUSKI lider Vladimir Putin čeka objašnjenje od turskog predsednika Tajipa Erdogana koji je izjavio da je njegova vojska… »
Vesti dana »

(Video) "prvo što bih rekla majci koja me je rodila je hvala što nije prekinula trudnoću": Petra Divac je imala želju da upozna biološku majku: "Čim sam napunila 18 to me nije interesovalo"
Blic pre 2 satajoš 2 povezane

Policija u Smederevu uhapsila muškarca zbog sumnje da je ugrozio sigurnost predsednika Vučića
Danas pre 5 satijoš 1 povezana

Zvaničnici Trampove administracije greškom podelili ratne planove u grupnom četu s novinarom
Danas pre 3 satajoš 1 povezana

Zbog "toplotnog stresa" došlo do izbeljivanja koralnih grebena Uzbuna u Australiji - kako globalno zagrevanje utiče na prirodu
Kurir pre 12 minutajoš 1 povezana