Povezane vesti

Čović: ''Zaglavio se bankomat, čekamo servisera!''

Čović: ''Zaglavio se bankomat, čekamo servisera!''

Sportske.net 05.12.2016
Prvi čovek Crvene zvezde mts večeras na TV Arena Sport govorio o aktuelnoj situaciji u klubu, kako rezultatskoj, tako i finansijskoj. Nebojša Čović je večerašnji intervju počeo komentarom dosadašnjih rezultata njegove ekipe od početka tekuće… »
"Pojačanje stiže kad Radonjić odluči"

"Pojačanje stiže kad Radonjić odluči"

Mondo 05.12.2016
Predsednik crveno-belih odgovorio na pitanje kada će u svlačionicu stići novi igrač, pod kojim uslovima i da li je moguće da novajlija uopšte ne stigne. Foto: MN Press Uz priču o finansijama i dugovanjima prema igračkom kadru, predsednik Crvene… »
Čović: Nije tajna, najskuplji igrač zarađuje 350.000 dolara

Čović: Nije tajna, najskuplji igrač zarađuje 350.000 dolara

Hot sport 05.12.2016
Prvi čovek crveno-belih je gostovao u emisij "U obruču" i dao odgovore na aktuelna pitanja o besparici na Malom Kalemegdanu. Prvo pitanje za Čovića je bilo vezano za kašnjenje plata i finansijski problem u kojem se trenutno nalazi Crvena zvezda, na… »
Čović: Radonjić odlučuje kada će doći pojačanje

Čović: Radonjić odlučuje kada će doći pojačanje

Vesti online 05.12.2016
Navijači Crvene zvezde već nedeljama nagađaju kada će i da li će uopšte tim Dejana Radonjića biti pojačan. Opšte pretpostavke su da je crveno-belima potreban centar koji u rukama ima poene. Između ostalog i o tome je govorio predsednik kluba sa… »
Čović: Centra nema jer ga struka nije pronašla; Najskuplji igrač prima 350.000; Bankomat se pokvario, čekamo državnog…

Čović: Centra nema jer ga struka nije pronašla; Najskuplji igrač prima 350.000; Bankomat se pokvario, čekamo državnog…

Mozzart sport 05.12.2016
Prvi čovek Crvene zvezde o gorućoj temi. Finansije su već uobičajen problem kad je kompletan srpski sport u pitanju ne samo košarka. Ali navijače pre svega zanima teren. Kad su navijači košarkaškog kluba Crvena zvezda u pitanju prvenstveno ih… »
Čović o finansijama: Igrači razumeli mene, ja njih

Čović o finansijama: Igrači razumeli mene, ja njih

Mondo 05.12.2016
"Imali smo super sastanak", kaže predsednik Zvezde o razgovoru sa ekipom o dugovanjima. "Ako mnogi nisu verovali da nismo bankomat, sad veruju" Dugovanja KK Crvena zvezda prema aktuelnim i bivšim igračima postoje, ali nema alarmantne situacije… »
Čović: Centra nema jer ga struka nije pronašla; Najskuplji igrač prima 350.000; Pokvario nam se bankomat, čekamo servisere…

Čović: Centra nema jer ga struka nije pronašla; Najskuplji igrač prima 350.000; Pokvario nam se bankomat, čekamo servisere…

Sportski žurnal 05.12.2016
Prvi čovek Crvene zvezde, Nebojša Čović, gostovao je u emisiji „U obruču“ na TV Areni. Prenosimo Vam najzanimljivije odgovore. Na pitanje o pojačanju na centarskoj poziciji: - Naše pojačanje nema veze sa finansijama. One jesu važan faktor… »

Vesti dana »