Povezane vesti
Marina Visković: Devojke, nemojte da ugrađujete silikone!
Tračara 09.12.2016
Iako je i sama imala nekoliko estetskih intervencija, Marina Visković apeluje na devojke da ne pokleknu pred ovim trendom, te da ne ponove greške koje je ona načinila u mladosti. “Pokajala sam se zbog silikona u usnama. Izgledale su potpuno nepravilno… »
Pokajala se zbog silikona! (foto)
Mondo 09.12.2016
Pevačica poručuje devojkama - nemojte to sebi raditi! Pevačica Marina Visković rekla je za domaću štampu da se pokajala zbog ugradnje silikona. "Stavila sam silikone u usne, i pokajala se. Izgledale su potpuno nepravilno i nikome se nisu dopadale… »
Marina Visković savetuje devojke: Ne stavljajte silikone u usne!
Svet & Skandal 09.12.2016
Pevačica Marina Visković poručila je mladim devojkama da nikako ne stavljaju silikone u usne. Ona priznaje da se pokajala zbog toga i da više neće uraditi ništa slično jer je izgledala skroz neprirodno. “Pokajala sam se zbog silikona u usnama. Izgledale… »
Vesti dana »

Danas: Načelnik novosadske policije komandovao brutalnom intervencijom ispred DIF-a
Vreme pre 5 satijoš 31 povezana

Skupština Republike Srpske izabrala novu vladu, čiji legalitet osporavaju i stručnjaci i opozicija
Beta pre 1 satjoš 37 povezanih

"Nije lako razgovarati sa Putinom 1,5 vremena": Vučić nakon sastanka sa ruskim predsednikom: "Srbija jedina zemlja u Evropi koja nije uvela sankcije Rusiji" (video)
Blic pre 4 satijoš 58 povezanih

Šengun možda bude bolji igrač od Jokića, neka pobedimo Srbiju iako on da 50: Ataman zna prioritete! Kari pešić o povredi Bogdanovića: „Šta da radimo, desilo se!“
Hot sport pre 34 minutajoš 70 povezanih

Sukob policije i demonstranata kod dif-a: Javio se MUP i izneo svoju stranu priče - ima uhapšenih
Pravda pre 5 satijoš 46 povezanih