Повезане вести

Јеремиц́: Неће ме тако лако уплашити

Јеремиц́: Неће ме тако лако уплашити

Вести онлине 09.12.2016
Бивши шеф дипломатије Вук Јеремиц́ изјавио је у петак да је за жаљење чињеница да се једна трагедија попут смрти младих људи, гардиста злоупотребљава у политичке сврхе. Коментаришуц́и позив полиције да дође у просторије… »
Јеремић: Полиција је дошла у стан да ме приведе. Интересантно!

Јеремић: Полиција је дошла у стан да ме приведе. Интересантно!

Вести онлине 09.12.2016
Бивши шеф дипломатије Србије и председник ЦИРСД-а Вук Јеремић објавио је на твитеру да је полиција покушала да га приведе. Подсетимо, Јеремић се управо вратио у Београд након што је 4 године провео у Њујорку. Добродослица у… »
Јеремић: Одазваћу се сваком позиву државних органа

Јеремић: Одазваћу се сваком позиву државних органа

Бета 09.12.2016
Председник Центра за медјународну сарадњу и одрживи развој Вук Јеремић оценио је у пеак увече да је за жаљење чињеница да се трагедија попут смрти младих гардиста у касарни у Топчидеру злоупотребљава у политичке сврхе и… »
Вук Јеремић: Не дам се лако уплашити

Вук Јеремић: Не дам се лако уплашити

Данас 09.12.2016
Министар Стефановић очекује да ће се Јеремић сутра одазвати позиву у својству грађанина. Председник Центра за међународну сарадњу и одрживи развој Вук Јеремић рекао је вечерас да ће се одазвати позиву да у полицији да изјаву о… »
Јеремић иде на саслушање због гардиста

Јеремић иде на саслушање због гардиста

Вечерње новости 09.12.2016
Бившем шефу српске дипломатије на кућну адресу остављен позив за давање изјаве у полицији. Саслушање тражили адвокати породица убијених војника. Јеремић: Ружно је да се трагедија користи у политичке сврхе. НА кућну адресу… »
Хапшење Вука? Полиција (ни)је покушала привођење

Хапшење Вука? Полиција (ни)је покушала привођење

Мондо 09.12.2016
Служба за организовани криминал МУП-а Србије (СБПОК) уручила је данас позив бившем шефу дипломатије Србије и председнику ЦИРСД-а Вуку Јеремићу да јави на саслушање. Није било привођења, тврди министар Стефановић. Фото… »
Најављује ли Јеремић преко Твитера кандидатуру

Најављује ли Јеремић преко Твитера кандидатуру

Политика 09.12.2016
Председник Центра за међународну сарадњу и одрживи развој (ЦИРСД) Вук Јеремић, који је у последње време у фокусу јавности као потенцијални кандидат за председника Србије, на свом твитер налогу опростио се од Њујорка „после… »
МУП: уручио позив Вуку Јеремићу; Бивши шеф дипломатије: Реч је о застрашивању

МУП: уручио позив Вуку Јеремићу; Бивши шеф дипломатије: Реч је о застрашивању

Блиц 09.12.2016
МУП Србије уручио је позив Вуку Јеремићу, бившем шефу дипломатије Србије и председнику ЦИРСД-а, ради давање изјаве по налогу тужилаштва, сазнаје "Блиц". Према нашим информацијама, позив је уручен у договору са Јеремићевим… »
Олгица Батић за Курир: Не правите драму, породице гардиста само желе истину о смрти невине деце!

Олгица Батић за Курир: Не правите драму, породице гардиста само желе истину о смрти невине деце!

Курир 09.12.2016
Породице само желе да знају истину. Вук Јеремић треба да каже све што му је познато у убиству невине деце, поручује за Курир Олгица Батић. БЕОГРАД - Адвокат породица страдалих гардиста у Топчидеру, Олгица Батић поручује да… »
Јеремић иде у полицију: Одазваћу се позиву

Јеремић иде у полицију: Одазваћу се позиву

Правда 09.12.2016
Бивши шеф дипломатије Вук Јеремић изјавио је вечерас да ће се одазвати позиву у вези са предметом убиства двојице гардиста на Топчидеру 2004. године. "Не верујем да могу значајно да допринесем истрази, али у сваком случају ја ћу… »
Јеремић закукао на твитеру: Дошли су да ме хапсе (фото)

Јеремић закукао на твитеру: Дошли су да ме хапсе (фото)

Србија данас 09.12.2016
Служба за организвани криминал МУП Србије (СБПОК) уручила је данас позив бившем шефу дипломатије Србије и председнику ЦИРСД-а Вуку Јеремићу да се у својству грађанина јави на саслушање. Служба за организвани криминал МУП Србије… »
Јеремићу стигао позив на саслушање у својству грађанина

Јеремићу стигао позив на саслушање у својству грађанина

Радио 021 09.12.2016
Председнику Центра за међународну сарадњу и одрживи развој Вуку Јеремићу стигао је позив за саслушање у својству грађанина. "Добродошлица у Србију, полиција долази у стан да ме приведе, интересантно", написао је Јеремић на… »
Јеремић: Полиција ми пожелела добродошлицу

Јеремић: Полиција ми пожелела добродошлицу

РТВ 09.12.2016
БЕОГРАД - Добродошлица у Србију, полиција долази у стан да ме приведе, интересантно, написао је данас на свом твитер налогу председник Центра за међународну сарадњу и одрживи развој (ЦИРСД) и бивши шеф дипломатије Србије Вук… »
Вук Јеремић: Полиција дошла да ме хапси

Вук Јеремић: Полиција дошла да ме хапси

Курир 09.12.2016
БЕОГРАД - Служба за организвани криминал МУП Србије (СБПОК) уручила је данас позив бившем шефу дипломатије Србије и председнику ЦИРСД-а Вуку Јеремићу да се у својству грађанина јави на саслушање. Јеремић је позван да дође у… »
Стефановић: Јеремићу позив због Топчидера, да се одазове

Стефановић: Јеремићу позив због Топчидера, да се одазове

Н1 Инфо 09.12.2016
Министар унутрашњих послова Небојша Стефановић изјавио је да полиција није приводила бившег шефа дипломатије Вука Јеремића. Он је навео да је његовом адвокату уручен позив по предмету везаном за околности смрти двојице гардиста… »
Стефановић: МУП уручио позив Јеремићу, он на твитеру објавио: "Полиција је дошла у стан да ме приведе"

Стефановић: МУП уручио позив Јеремићу, он на твитеру објавио: "Полиција је дошла у стан да ме приведе"

Србија данас 09.12.2016
Министар унутрашњих послова Небојша Стефановић изјавио је да полиција није приводила Јеремића, већ да је његовом адвокату уручен позив, а по предмету везаном за околности смрти двојице гардиста на Топчидеру. Он је на… »
Стефановић: Јеремићу уручен позив, није привођен

Стефановић: Јеремићу уручен позив, није привођен

Дневник 09.12.2016
Министар унутрашњих послова Небојша Стефановић изјавио је данас да полиција није приводила бившег шефа дипломатије Вука Јеремића већ да је његовом адвокату уручен позив, а по предмету везаном за околности смрти двојице гардиста… »
Стефановић: Грађанину Јеремићу уручен позив за саслушање

Стефановић: Грађанину Јеремићу уручен позив за саслушање

Правда 09.12.2016
Министар унутрашњих послова Небојша Стефановић изјавио је данас да полиција није приводила бившег шефа дипломатије Вука Јеремића већ да је његовом адвокату уручен позив, а по предмету везаном за околности смрти двојице гардиста… »
Јеремићу позив да да изјаву у полицији

Јеремићу позив да да изјаву у полицији

Н1 Инфо 09.12.2016
Председник Центра за међународну сарадњу и одрживи развој Вук Јеремић добио је позив да се, у својству грађанина, одазове позиву на саслушање. "Добродошлица у Србију, полиција долази у стан да ме приведе, интересантно", написао… »

Вести дана »