Povezane vesti

Jeremić: Policija je došla u stan da me privede. Interesantno!

Jeremić: Policija je došla u stan da me privede. Interesantno!

Vesti online 09.12.2016
Bivši šef diplomatije Srbije i predsednik CIRSD-a Vuk Jeremić objavio je na tviteru da je policija pokušala da ga privede. Podsetimo, Jeremić se upravo vratio u Beograd nakon što je 4 godine proveo u Njujorku. Dobrodoslica u Srbiju - policija dolazi… »
Jeremić: Neće me tako lako uplašiti

Jeremić: Neće me tako lako uplašiti

Vesti online 09.12.2016
Bivši šef diplomatije Vuk Jeremić izjavio je u petak da je za žaljenje činjenica da se jedna tragedija poput smrti mladih ljudi, gardista zloupotrebljava u političke svrhe. Komentarišući poziv policije da dođe u prostorije Službe za borbu… »
Jeremić: Odazvaću se svakom pozivu državnih organa

Jeremić: Odazvaću se svakom pozivu državnih organa

Beta 09.12.2016
Predsednik Centra za medjunarodnu saradnju i održivi razvoj Vuk Jeremić ocenio je u peak uveče da je za žaljenje činjenica da se tragedija poput smrti mladih gardista u kasarni u Topčideru zloupotrebljava u političke svrhe i dodao da će se… »
Vuk Jeremić: Ne dam se lako uplašiti

Vuk Jeremić: Ne dam se lako uplašiti

Danas 09.12.2016
Ministar Stefanović očekuje da će se Jeremić sutra odazvati pozivu u svojstvu građanina. Predsednik Centra za međunarodnu saradnju i održivi razvoj Vuk Jeremić rekao je večeras da će se odazvati pozivu da u policiji da izjavu o slučaju… »
Jeremić ide na saslušanje zbog gardista

Jeremić ide na saslušanje zbog gardista

Večernje novosti 09.12.2016
Bivšem šefu srpske diplomatije na kućnu adresu ostavljen poziv za davanje izjave u policiji. Saslušanje tražili advokati porodica ubijenih vojnika. Jeremić: Ružno je da se tragedija koristi u političke svrhe. NA kućnu adresu bivšeg ministra… »
Hapšenje Vuka? Policija (ni)je pokušala privođenje

Hapšenje Vuka? Policija (ni)je pokušala privođenje

Mondo 09.12.2016
Služba za organizovani kriminal MUP-a Srbije (SBPOK) uručila je danas poziv bivšem šefu diplomatije Srbije i predsedniku CIRSD-a Vuku Jeremiću da javi na saslušanje. Nije bilo privođenja, tvrdi ministar Stefanović. Foto: Pritnscreen/YouTube Vuk… »
Najavljuje li Jeremić preko Tvitera kandidaturu

Najavljuje li Jeremić preko Tvitera kandidaturu

Politika 09.12.2016
Predsednik Centra za međunarodnu saradnju i održivi razvoj (CIRSD) Vuk Jeremić, koji je u poslednje vreme u fokusu javnosti kao potencijalni kandidat za predsednika Srbije, na svom tviter nalogu oprostio se od Njujorka „posle četiri intenzivne… »
MUP: uručio poziv Vuku Jeremiću; Bivši šef diplomatije: Reč je o zastrašivanju

MUP: uručio poziv Vuku Jeremiću; Bivši šef diplomatije: Reč je o zastrašivanju

Blic 09.12.2016
MUP Srbije uručio je poziv Vuku Jeremiću, bivšem šefu diplomatije Srbije i predsedniku CIRSD-a, radi davanje izjave po nalogu tužilaštva, saznaje "Blic". Prema našim informacijama, poziv je uručen u dogovoru sa Jeremićevim advokatom. Vuk Jeremić… »
Olgica Batić za Kurir: Ne pravite dramu, porodice gardista samo žele istinu o smrti nevine dece!

Olgica Batić za Kurir: Ne pravite dramu, porodice gardista samo žele istinu o smrti nevine dece!

Kurir 09.12.2016
Porodice samo žele da znaju istinu. Vuk Jeremić treba da kaže sve što mu je poznato u ubistvu nevine dece, poručuje za Kurir Olgica Batić. BEOGRAD - Advokat porodica stradalih gardista u Topčideru, Olgica Batić poručuje da porodice ubijenih… »
Jeremić zakukao na tviteru: Došli su da me hapse (foto)

Jeremić zakukao na tviteru: Došli su da me hapse (foto)

Srbija danas 09.12.2016
Služba za organizvani kriminal MUP Srbije (SBPOK) uručila je danas poziv bivšem šefu diplomatije Srbije i predsedniku CIRSD-a Vuku Jeremiću da se u svojstvu građanina javi na saslušanje. Služba za organizvani kriminal MUP Srbije (SBPOK) uručila… »
Jeremić ide u policiju: Odazvaću se pozivu

Jeremić ide u policiju: Odazvaću se pozivu

Pravda 09.12.2016
Bivši šef diplomatije Vuk Jeremić izjavio je večeras da će se odazvati pozivu u vezi sa predmetom ubistva dvojice gardista na Topčideru 2004. godine. "Ne verujem da mogu značajno da doprinesem istrazi, ali u svakom slučaju ja ću se odazvati… »
Jeremiću stigao poziv na saslušanje u svojstvu građanina

Jeremiću stigao poziv na saslušanje u svojstvu građanina

Radio 021 09.12.2016
Predsedniku Centra za međunarodnu saradnju i održivi razvoj Vuku Jeremiću stigao je poziv za saslušanje u svojstvu građanina. "Dobrodošlica u Srbiju, policija dolazi u stan da me privede, interesantno", napisao je Jeremić na Tviteru. Jeremić je… »
Jeremić: Policija mi poželela dobrodošlicu

Jeremić: Policija mi poželela dobrodošlicu

RTV 09.12.2016
BEOGRAD - Dobrodošlica u Srbiju, policija dolazi u stan da me privede, interesantno, napisao je danas na svom tviter nalogu predsednik Centra za međunarodnu saradnju i održivi razvoj (CIRSD) i bivši šef diplomatije Srbije Vuk Jeremić. Jeremić je… »
Vuk Jeremić: Policija došla da me hapsi

Vuk Jeremić: Policija došla da me hapsi

Kurir 09.12.2016
BEOGRAD - Služba za organizvani kriminal MUP Srbije (SBPOK) uručila je danas poziv bivšem šefu diplomatije Srbije i predsedniku CIRSD-a Vuku Jeremiću da se u svojstvu građanina javi na saslušanje. Jeremić je pozvan da dođe u prostorije SBPOK radi… »
Stefanović: MUP uručio poziv Jeremiću, on na tviteru objavio: "Policija je došla u stan da me privede"

Stefanović: MUP uručio poziv Jeremiću, on na tviteru objavio: "Policija je došla u stan da me privede"

Srbija danas 09.12.2016
Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović izjavio je da policija nije privodila Jeremića, već da je njegovom advokatu uručen poziv, a po predmetu vezanom za okolnosti smrti dvojice gardista na Topčideru. On je na konferenciji za novinare u… »
Stefanović: Jeremiću poziv zbog Topčidera, da se odazove

Stefanović: Jeremiću poziv zbog Topčidera, da se odazove

N1 Info 09.12.2016
Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović izjavio je da policija nije privodila bivšeg šefa diplomatije Vuka Jeremića. On je naveo da je njegovom advokatu uručen poziv po predmetu vezanom za okolnosti smrti dvojice gardista na Topčideru. On… »
Stefanović: Jeremiću uručen poziv, nije privođen

Stefanović: Jeremiću uručen poziv, nije privođen

Dnevnik 09.12.2016
Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović izjavio je danas da policija nije privodila bivšeg šefa diplomatije Vuka Jeremića već da je njegovom advokatu uručen poziv, a po predmetu vezanom za okolnosti smrti dvojice gardista na Topčideru On… »
Jeremiću poziv da da izjavu u policiji

Jeremiću poziv da da izjavu u policiji

N1 Info 09.12.2016
Predsednik Centra za međunarodnu saradnju i održivi razvoj Vuk Jeremić dobio je poziv da se, u svojstvu građanina, odazove pozivu na saslušanje. "Dobrodošlica u Srbiju, policija dolazi u stan da me privede, interesantno", napisao je Jeremić na… »
Stefanović: Građaninu Jeremiću uručen poziv za saslušanje

Stefanović: Građaninu Jeremiću uručen poziv za saslušanje

Pravda 09.12.2016
Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović izjavio je danas da policija nije privodila bivšeg šefa diplomatije Vuka Jeremića već da je njegovom advokatu uručen poziv, a po predmetu vezanom za okolnosti smrti dvojice gardista na Topčideru. On… »

Vesti dana »