Povezane vesti

Energično i agresivno na Holanđanke

Energično i agresivno na Holanđanke

Dnevnik 11.12.2016
Rukometašice Srbije izgubile su u prvom susretu glavne faze Evropskog prvenstva, koje se igra u Švedskoj, od reprezentacije Nemačke i tako umanjile šanse za plasman u polufinale. Izabranice Dragice Đurić pred završnicu takmičenja očekuju još dva… »
Novi cilj Srpkinja: "Uspavati" Holanđanke

Novi cilj Srpkinja: "Uspavati" Holanđanke

Mondo 11.12.2016
Naše najbolje rukometašice ostavljaju za sobom poraz i okreću se izazovu koji sledi. Foto: Anders Wiklund / TT via AP Utakmica sa Nemačkom uveliko je u drugom planu. Pred rukometašicama Srbije već u ponedeljak je novi izazov - meč protiv Holandije… »
Rukometašice jednoglasne: Znamo kako protiv Holanđanki

Rukometašice jednoglasne: Znamo kako protiv Holanđanki

Vesti online 11.12.2016
Ženska reprezentacija Srbije, poput četiri ostala rivala u grupi glavne faze takmičenja na Evropskom prvenstvu u Švedskoj, nalazi se u sličnoj situaciji. Francuska, Nemačka, Holandija i Švedska, kao i Srbija, imaju svoje računice za visok plasman… »
Slađana Pop-Lazić: Ja se ne predajem ni onda kada mi lađe potonu

Slađana Pop-Lazić: Ja se ne predajem ni onda kada mi lađe potonu

Sportski žurnal 11.12.2016
Poraz od Nemačke (19:26) na startu drugog kruga Evropskog prvenstva u Švedskoj umanjio je šanse izabranicama selektora Dragice Đurić za plasman u polufinale. Ja se ne predajem ni onda kada mi lađe potonu - propevala je Slađana Pop-Lazić prolazeći… »
Tamara Georgijev: Sa ovim devojkama i u dobru i u zlu, složno kao tim, nastavljamo dalje

Tamara Georgijev: Sa ovim devojkama i u dobru i u zlu, složno kao tim, nastavljamo dalje

Poraz od Nemačke (19:26) na startu drugog kruga Evropskog prvenstva u Švedskoj umanjio je šanse izabranicama selektora Dragice Đurić za plasman u polufinale. – Ništa nije izgubljeno, još imamo šansu za polufinale - konstatovala je Tamara… »
Dragica Đurić: Uplašili smo se od golmana Klare Voltering... Imamo još uvek šanse za visok plasman

Dragica Đurić: Uplašili smo se od golmana Klare Voltering... Imamo još uvek šanse za visok plasman

Posle dve pobede (Slovenija 36:34, Španija 25:23) i remija (Švedska 30:30) izabranice Dragice Đurić su poražene od Nemačke 19:26 (10:14) čime su umanjile šanse za plasman u polufinale Evropskog prvenstva. – Nismo pokazali igru kakvu smo imali u… »
Liščevićeva: Dobar šamar; Kovačevićeva: Još ima žara u nama

Liščevićeva: Dobar šamar; Kovačevićeva: Još ima žara u nama

Posle dve pobede (Slovenija 36:34, Španija 25:23) i remija (Švedska 30:30) izabranice Dragice Đurić su poražene od Nemačke 19:26 (10:14) čime su umanjile šanse za plasman u polufinale Evropskog prvenstva. Uzdali su se u našem taboru u pobedu… »
Đurić: Imamo još šanse za veliki plasman; Pop-Lazić: Nećemo se predati

Đurić: Imamo još šanse za veliki plasman; Pop-Lazić: Nećemo se predati

Večernje novosti 10.12.2016
Promašili smo dosta zicera na startu, uplašili smo se njihovog golmana - kaže selektor rukometašica. Klara nas je "ubila" - poručuje Slađana. Selektorka ženske rukometne reprezentacije Srbije Dragica Đurić izjavila je večeras da njena ekipa nije… »

Vesti dana »