Повезане вести

Енергично и агресивно на Холанђанке

Енергично и агресивно на Холанђанке

Дневник 11.12.2016
Рукометашице Србије изгубиле су у првом сусрету главне фазе Европског првенства, које се игра у Шведској, од репрезентације Немачке и тако умањиле шансе за пласман у полуфинале. Изабранице Драгице Ђурић пред завршницу такмичења… »
Нови циљ Српкиња: "Успавати" Холанђанке

Нови циљ Српкиња: "Успавати" Холанђанке

Мондо 11.12.2016
Наше најбоље рукометашице остављају за собом пораз и окрећу се изазову који следи. Фото: Андерс Виклунд / ТТ виа АП Утакмица са Немачком увелико је у другом плану. Пред рукометашицама Србије већ у понедељак је нови изазов -… »
Рукометашице једногласне: Знамо како против Холанђанки

Рукометашице једногласне: Знамо како против Холанђанки

Вести онлине 11.12.2016
Женска репрезентација Србије, попут четири остала ривала у групи главне фазе такмичења на Европском првенству у Шведској, налази се у сличној ситуацији. Француска, Немачка, Холандија и Шведска, као и Србија, имају своје рачунице… »
Слађана Поп-Лазић: Ја се не предајем ни онда када ми лађе потону

Слађана Поп-Лазић: Ја се не предајем ни онда када ми лађе потону

Спортски журнал 11.12.2016
Пораз од Немачке (19:26) на старту другог круга Европског првенства у Шведској умањио је шансе изабраницама селектора Драгице Ђурић за пласман у полуфинале. Ја се не предајем ни онда када ми лађе потону - пропевала је Слађана… »
Тамара Георгијев: Са овим девојкама и у добру и у злу, сложно као тим, настављамо даље

Тамара Георгијев: Са овим девојкама и у добру и у злу, сложно као тим, настављамо даље

Пораз од Немачке (19:26) на старту другог круга Европског првенства у Шведској умањио је шансе изабраницама селектора Драгице Ђурић за пласман у полуфинале. – Ништа није изгубљено, још имамо шансу за полуфинале - констатовала… »
Лишчевићева: Добар шамар; Ковачевићева: Још има жара у нама

Лишчевићева: Добар шамар; Ковачевићева: Још има жара у нама

После две победе (Словенија 36:34, Шпанија 25:23) и ремија (Шведска 30:30) изабранице Драгице Ђурић су поражене од Немачке 19:26 (10:14) чиме су умањиле шансе за пласман у полуфинале Европског првенства. Уздали су се у нашем… »
Драгица Ђурић: Уплашили смо се од голмана Кларе Волтеринг... Имамо још увек шансе за висок пласман

Драгица Ђурић: Уплашили смо се од голмана Кларе Волтеринг... Имамо још увек шансе за висок пласман

После две победе (Словенија 36:34, Шпанија 25:23) и ремија (Шведска 30:30) изабранице Драгице Ђурић су поражене од Немачке 19:26 (10:14) чиме су умањиле шансе за пласман у полуфинале Европског првенства. – Нисмо показали игру… »
Ђурић: Имамо још шансе за велики пласман; Поп-Лазић: Нећемо се предати

Ђурић: Имамо још шансе за велики пласман; Поп-Лазић: Нећемо се предати

Вечерње новости 10.12.2016
Промашили смо доста зицера на старту, уплашили смо се њиховог голмана - каже селектор рукометашица. Клара нас је "убила" - поручује Слађана. Селекторка женске рукометне репрезентације Србије Драгица Ђурић изјавила је вечерас да… »

Вести дана »