Повезане вести

Овај потез Гоце Божиновске је разљутио Јелену: Ништа ја нисам измислила, зар је данас ружно ако се неко уда? (ФОТО)

Овај потез Гоце Божиновске је разљутио Јелену: Ништа ја нисам измислила, зар је данас ружно ако се неко уда? (ФОТО)

Стори 12.12.2016
Након многобројних спекулисања о њеном венчању, Јелена Вучковић, љута због потеза своје маме, решила је да открије праву истину. Након вести о тајном венчању, Гоца Божиновска је демантовала своју ћерку, изјавивши да је… »
Певачица и њена мајка измислиле удају због медијске пажње

Певачица и њена мајка измислиле удају због медијске пажње

Трачара 12.12.2016
Пре неколико дана у медијима се појавила вест да се певачица Јелена Вучковић удала у тајности за свог дугогодишњег дечка, а да о томе нису знали ни њени родитељи. Јеленина мајка, певачица Гоца Божоновска, о удаји ћерке… »
Ви нас зезате?!

Ви нас зезате?!

Мондо 12.12.2016
Удала се, није се удала, зар је срамота удати се... Трећа епизода шпанске серије "Божиновски" Пре неколико дана смо сазнали да се ћерка певачице Гоце Божиновске удала у тајности, тачније да је позната фолкерка о ћеркиној удаји… »
Јелена вучковић о потезу гоце божиновске: Љута сам на маму јер лаже да се нисам удала!

Јелена вучковић о потезу гоце божиновске: Љута сам на маму јер лаже да се нисам удала!

Курир 12.12.2016
Након што је фолкерка на једној телевизији рекла да је њена ћерка слагала јавност да се удала за дугогодишњег дечка Александра Софронића "само да би била у медијима", Јелена је написала отворено писмо на Фејсбуку. "Ништа ја… »
Измислила свадбу: Ћерка фолк певачице због популарности слагала да се удала

Измислила свадбу: Ћерка фолк певачице због популарности слагала да се удала

Блиц 12.12.2016
Певачица Гоца Божиновска признала је да је њена ћерка Јелена Вучковић измислила удају. Гостујући у емисији Лее Киш, и мама и ћерка откриле су како су сковале план о лажној свадби да би Јелена доспела до медија. - Мени је много… »

Вести дана »