Povezane vesti

Ovaj potez Goce Božinovske je razljutio Jelenu: Ništa ja nisam izmislila, zar je danas ružno ako se neko uda? (FOTO)

Ovaj potez Goce Božinovske je razljutio Jelenu: Ništa ja nisam izmislila, zar je danas ružno ako se neko uda? (FOTO)

Story 12.12.2016
Nakon mnogobrojnih spekulisanja o njenom venčanju, Jelena Vučković, ljuta zbog poteza svoje mame, rešila je da otkrije pravu istinu. Nakon vesti o tajnom venčanju, Goca Božinovska je demantovala svoju ćerku, izjavivši da je Jelena slagala o ovom… »
Pevačica i njena majka izmislile udaju zbog medijske pažnje

Pevačica i njena majka izmislile udaju zbog medijske pažnje

Tračara 12.12.2016
Pre nekoliko dana u medijima se pojavila vest da se pevačica Jelena Vučković udala u tajnosti za svog dugogodišnjeg dečka, a da o tome nisu znali ni njeni roditelji. Jelenina majka, pevačica Goca Božonovska, o udaji ćerke, navodno je saznala od… »
Vi nas zezate?!

Vi nas zezate?!

Mondo 12.12.2016
Udala se, nije se udala, zar je sramota udati se... Treća epizoda španske serije "Božinovski" Pre nekoliko dana smo saznali da se ćerka pevačice Goce Božinovske udala u tajnosti, tačnije da je poznata folkerka o ćerkinoj udaji saznala iz novina… »
Jelena vučković o potezu goce božinovske: Ljuta sam na mamu jer laže da se nisam udala!

Jelena vučković o potezu goce božinovske: Ljuta sam na mamu jer laže da se nisam udala!

Kurir 12.12.2016
Nakon što je folkerka na jednoj televiziji rekla da je njena ćerka slagala javnost da se udala za dugogodišnjeg dečka Aleksandra Sofronića "samo da bi bila u medijima", Jelena je napisala otvoreno pismo na Fejsbuku. "Ništa ja nisam izmislila i zar… »
Izmislila svadbu: Ćerka folk pevačice zbog popularnosti slagala da se udala

Izmislila svadbu: Ćerka folk pevačice zbog popularnosti slagala da se udala

Blic 12.12.2016
Pevačica Goca Božinovska priznala je da je njena ćerka Jelena Vučković izmislila udaju. Gostujući u emisiji Lee Kiš, i mama i ćerka otkrile su kako su skovale plan o lažnoj svadbi da bi Jelena dospela do medija. - Meni je mnogo žao moje Jelene… »

Vesti dana »