Povezane vesti

Đorđević o Dončiću u dresu Srbije: Nije moglo ništa da se uradi

Đorđević o Dončiću u dresu Srbije: Nije moglo ništa da se uradi

Večernje novosti 14.12.2016
Pokušao sam, ali ženska linija je preovladala. Njegova majka je Slovenka, a otac Srbin. Dečko je odrastao tamo – rekao je selektor “orlova”. MLADI košarkaš Reala Luka Dončić poslednjih nedelja oduševljava Evropu, pa mediji širom Starog… »
Đorđević: Vidim sebe u LJulju, njemu i Teodosiću samo kažeš „Igraj“!

Đorđević: Vidim sebe u LJulju, njemu i Teodosiću samo kažeš „Igraj“!

Sportski žurnal 14.12.2016
Selektor košarkaške reprezentacije Srbije, Aleksandar Đorđević, dao je sjajan intervju za španski AS, u kojem se dotakao brojnih tema. Aleksandar Đorđević radi odličan posao u reprezentaciji Srbije. Od preuzimanja nacionalnog tima za kratko… »
Đorđević: Pokušao sam da ubedim Dončića da zaigra za Srbiju, ali je preovladala ženska linija

Đorđević: Pokušao sam da ubedim Dončića da zaigra za Srbiju, ali je preovladala ženska linija

Sportski žurnal 14.12.2016
Selektor Srbije se u intervjuu za španski AS dotakao i mogućnosti da Realov vunderkid, Luka Dončić, zaigra za Orlove. - Ne. Pokušao sam, ali ženska linija je preovladala. NJegova majka je Slovenka, a otac Srbin. Dečko je odrastao tamo i nije moglo… »
Sale otkrio tajnu: Teu ne možeš da nacrtaš i kažeš ‘igraj pik en rol’! Luka Dončić ne igra za Srbiju jer…

Sale otkrio tajnu: Teu ne možeš da nacrtaš i kažeš ‘igraj pik en rol’! Luka Dončić ne igra za Srbiju jer…

Hot sport 14.12.2016
Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Aleksandar Đorđević analizirao je sve 'orlove' i otkrio neke dosta zanimljive stvari iz nacionalnog tima. U intervjuu koji je dao španskom ‘Asu’, Aleksandar Đorđević je pohvalio trenutno najboljeg… »
Sale Đorđević otkrio u kojem današnjem asu vidi sebe iz igračkih dana!

Sale Đorđević otkrio u kojem današnjem asu vidi sebe iz igračkih dana!

Sportske.net 14.12.2016
Selektor reprezentacije Srbije i aktuelni trener Bajerna govorio je na nekoliko zanimljivih tema u opširnom intervjuu za španski As. Saša Đorđević je tokom igračke karijere ostavio dubok trag u Španiji, gde je i danas veoma cenjen. U razgovoru za… »
Majka odlučila da najveći košarkaški talenat ne igra za Srbiju

Majka odlučila da najveći košarkaški talenat ne igra za Srbiju

Vesti online 14.12.2016
Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Aleksandar Đorđević otkrio je šta se desilo u vezi Luke Dončića, košarkaša Reala, koji je imao ponudu da igra za našu zemlju, ali je na kraju odlučio da igra za selekciju Slovenije. - Probao sam da ga… »
Veliko priznanje: Đorđević: Već godinama se divim liku i delu Teodosića, on je najbolji igrač Evrope!

Veliko priznanje: Đorđević: Već godinama se divim liku i delu Teodosića, on je najbolji igrač Evrope!

Sportal blic 14.12.2016
Selektor košarkaša Srbije Aleksandar Đorđević dao je opširan intervju madridskom “Asu” u kome se dotakao mnogih tema, poput reprezentacije, odnosa sa Milošem Teodosićem, rada pod Ulijem Henseom u Bajernu, sjajnog Luke Dončića, Pešićevih… »
Đorđević: Vidim sebe u Ljulju, njemu i Teodosiću je dovoljno samo da kažeš - igraj!

Đorđević: Vidim sebe u Ljulju, njemu i Teodosiću je dovoljno samo da kažeš - igraj!

Mozzart sport 14.12.2016
"U reprezentaciji imamo pravila, ali Miloš ima mogućnost da našu igru svojim talentom učini još boljom", kaže strateg Orlova. Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Aleksandar Đorđević dao je više nego zanimljiv intervju za španski AS, u… »
Zamena za Heketa: NBA plejmejker stiže u Pirej? (FOTO)

Zamena za Heketa: NBA plejmejker stiže u Pirej? (FOTO)

Hot sport 14.12.2016
Usled povrede najboljeg igrača crveno-beli dres bi mogao da obuče bivši košarkaš Sakramenta, Los Anđeles Lejkersa i Makabija iz Tel Aviva. Olimpijakos je usled povrede Danijela Heketa ostao bez najkorisnijeg igrača ove sezone u Evroligi, moraće na… »

Vesti dana »